Gospelsang fra Vokal

Førstkommende søndag 19. april kl. 11.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.
Gospelgruppen deltar på søndagens gudstjeneste der seniorpastor Thore Tellefsen taler Guds ord.

Sanggruppen Vokal består av fire lyngdøler og en listamann, som alle har til felles at de liker å synge og har en forkjærlighet for sørstatsgospel-musikken – her til lands ofte kjent som Gaither-stilen. Kvintetten henter sin inspirasjon fra Gaither Vocal Band og andre mannsgrupper som har denne særegne gospelmusikken som spesialitet. Men Vokal synger ikke bare på engelsk, gruppen har også låter med både norsk og svensk tekst på repertoaret. Felles for sangene de synger er at de har et klart evangelisk innhold og iørefallende melodier som fremføres i fir- og femstemte vokalharmonier.

Vokal startet opp høsten 2004. Besetningen består av sangerne Henning Persson (first tenor), Roy Salvesen (lead), Odd Kjell Skjørli (lead og second tenor) og Svein Herdal (bass) fra Lyngdal misjonsmenighet, samt Svein Morten Havaas (piano og baritone) fra Lista, med tilhørighet i Farsund misjonsmenighet.

Gruppen har foruten å synge på møter i sine to hjemmemenigheter i Lyngdal og Farsund også deltatt med sang på en rekke møteaksjoner, møter og arrangementer i distriktet – i tillegg til egne konserter. Vokal har fått en fin inngang i det etablerte Gaither-miljøet, og har blant annet holdt egen konsert hos Finsland Gaither Klubb, som er flaggskipet innen sjangeren på Sørlandet.

Blant høydepunktene til gruppen så langt kan nevnes konserter med Gaither-duoene Woody & Vonnie Wright, den blinde pianisten Gordon Mote, avdøde Stephen Hill, Reggie & Lady Love Smith og ikke minst konsert sammen med den kanskje aller mest kjente Gaither-vokalisten, Lynda Randle. Henne har de delt scene med både i Filadelfiakirken i Vennesla i 2008, på en stor svensk Homecomingfestival i Jönköping i Sverige i august 2011 og i KVS-hallen i Lyngdal et par uker senere. På festivalen i Sverige deltok for øvrig kjente Gaither-artister som Marshall Hall, Karen Peck & New River og The Collingsworth Family.

I februar 2010 og mars 2013 deltok gruppen også på Gaither-stevnet ”Singin’ in the City” i henholdvis IMI-Kirken i Stavanger og Fredheim Arena i Sandnes foran flere hundre mennesker sammen med blant annet Gaither-gruppene Talley Trio, Reggie & Lady Love Smith og Charlotte Ritchie fra USA.

Les mer om Vokal på deres hjemmeside – eller følg dem på Facebook.

Vel møtt søndag formiddag!

Husk nett-gudstjeneste kommende søndag

Hjertelig velkommen til flott nett-gudstjeneste og fellesmøte for misjonskirken i Farsund, Lista og Lyngdal, søndag 28. februar.

«Ditt ord er en lykt for min fot og et lys for min sti» (2)

I januar ble det satt opp en «lysløype» ute med bibelord og tanker fra enkeltpersoner i menigheten. I de neste ukene ønsker vi å dele disse ordene med deg og håper det blir et lys i hverdagen.

Bilder fra dagens friluftsgudstjeneste

Sang, Misjonskirkens mester, andakt, «Dagens presis» og pølsegrilling var ingrediensene for en vellykket utegudstjeneste søndag 21. februar. Se bilder her!

Se felles nett-gudstjeneste her

Velkommen til en felles nett-gudstjeneste for misjonskirkene i Farsund, Lista og Lyngdal. Videoen starter kl. 11:00 og vil bli liggende på vår hjemmeside i en uke.

Kirsten Watne blir 80 år!

Kirsten Watne blir snart 80 år og i den anledningen har Kristian Kristiansen (på facebook) startet en innsamling til arbeidet som Kirsten er engasjert i. Om du ønsker å gi så er dette en fantastisk mulighet.

Filadelfia Lovsang og Neteland - fra henholdsvis Kristiansand og Sandnes - fremfører «Hellig er Ditt Navn».

Hva skjer på søndag? Både nett-gudstjeneste og friluftssamling!

Hjertelig velkommen til flott felles nett-gudstjeneste for Misjonskirkene i Lister. Det blir knallkjekt og spennende opplegg med konkurranse og et kult besøk for alle barn.

«Ditt ord er en lykt for min fot og et lys for min sti» (1)

I januar ble det satt opp en lysløype med bibelord og tanker fra enkeltpersoner i menigheten. Vi ønsker å dele disse ordene med deg og håper det blir et lys i hverdagen.

Bønn, lovsang, tilbedelse, bønnevandring.

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å takke og be spesielt for i februar.