10 flotte konfirmanter

Lørdag 27.april sto det 10 flotte konfirmanter fra Farsund Misjonskirke til konfirmasjon i en stappfull Farsund kino som vi hadde leid for anledningen.

Konfirmantene selv sto for mye av innholdet hvor de ledet gudstjenesten, danset, viste filmsnutt og bilder og fortalte om hva de har lært og opplevd gjennom Tentro-året.

Jorunn Rudlende ledet flott an i fellessang og vår ungdomsarbeider Lill Katrin Island hadde et tydelig og sterkt budskap i talen, som hadde utgangspunkt i Forkynneren 3: ”Det er en tid for alt”.

Konfirmantene ble til sist velsignet av Lill Katrin Island og pastor Maria Morfjord.

Disse var årets konfirmanter:

Jonas Hagen, Eivind Eikeland, Tommy Genthner Utbjoa, Tobias Nordfonn, Jane Kvinlaug, Tuva Bjørnestad, Emma Bjørnestad, Akvile Urbonaite, Frøya Hansen Jensen og Eiril Bjørnestad.

Felles drive-in-gudstjeneste i pinsa!

Mandag 1. juni - 2. pinsedag kl.12.00 inviterer Farsund og Lista misjonskirke til felles drive-in gudstjeneste ved hangaren ved Lista flyplass.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Husk ekstraordinært årsmøte onsdag 27.05.20

Husk årsmøte i morgen onsdag 27. mai.

Elevation Worship synger «Do It Again».

Gjenåpning av misjonskirka

Endelig kan vi begynne å samles igjen, og allerede nå på Søndag 24. mai kl. 19.00 inviteres det til bønn og lovsang igjen i Farsund Misjonskirke. Mai Britt og Svein Morten Havaas leder oss i lovsang. Appell ved Maria Morfjord. På grunn av restriksjoner i forbindelse med Koronapandemien, er det dessverre kun de 50 første…

Dette velsigner, ber og takker vi for i mai.

«The UK Blessing» av ulike lovsangsledere. Guds velsignelse kan vi også ta imot 17. mai-helgen.

Fagert er landet og arven!

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Video fra påskens bilrebus

Her er en liten video som oppsummerer bilrebusen som menigheten arrangerte i forlengelse av drive-in-gudstjenesten 1.påskedag.