Alle sammen zoom-samling

På grunn av dagens situasjon så kan vi ennå ikke ha fysisk gudstjeneste sammen kommende søndag. Derfor vil det bli en digital alle sammen gudstjeneste med zoom istedenfor.

Denne samlingen starter kl 11:00 nå på søndag 22. november. Vi håper at både store og små vil være med!

Under samlingen skal vi ha nattverd i felleskap, da kan det være fint at du har noe saft og brød klart på forhånd.

Alle medlemmer vil få mail med link til zoom møte, om du ikke mottar denne eller du ikke er medlem og vil være med så kan du sende en mail til marialouise@misjonskirke.com.

Hjertelig velkommen!

Stemningsfull adventsvandring

Søndagens adventsvandring på Varbak ble stemningsfull og innholdsrik - for store og små.

Advent med Viggo – første episode

Hver søndag i advent i år legger Misjonskirken Ung ut en splitter ny episode av en ny adventsserie med Viggo Klausen, som vi kjenner godt fra flere besøk i menigheten. Her er første episode.

Helene Bøksle fremfører adventssangen «Tenn lys».

Advent i Farsund Misjonskirke

Planene for samlinger i adventen 2020 er klare! Hjertelig velkommen!

Digitalt fellesskap på Alle sammen-møte

Søndagens Alle sammen-gudstjeneste var historisk og kreativ. For aller første gang ble det forsøkt digital gudstjeneste via et nettmøteprogram.

Sørlandskirken fremfører «Jeg vil gi deg o Herre min lovsang».

Søndag for de forfulgte ble markert med lystenning, forbønn og undertegning av opprop.

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å takke og be for i november/ desember.

Ansgar Gospel Choir ft. Rebecca Hamnes Johansen fremfører «How Great Thou Art».