Årets første adventsamling

Wenke Heimvoll taler på årets første adventsamling førstkommende søndag 1. desember kl. 17.00.

Adventsamlingene på ettermiddagen er en fin tradisjon. I tillegg til at Wenke Heimvoll skal tale, blir det utdeling av bok til førsteklassingene, tenning av adventskrans og vakker sang. Etter samlingen blir det bevertning og anledning til å se kveldens episode i årets julekalender på NRK1, «Snøfall».

Du kommer vel?!?

Julespill Between, konfirmanter og andre 9. desember 2018.

Ungdommelig julespill

Søndag 8. desember kl. 17.00 blir det ny adventsamling - med julespill.

Stemningsfull adventsamling

Årets første adventsamling satte de fremmøtte i den rette stemningen til «ventetiden» i desember.

Godt representert på Gi Jesus Videre

Denne flotte gjengen - pluss noen til - representerte menigheten vår på den viktige konferansen «Gi Jesus Videre» på Q42 i Kristiansand denne helgen.

Tidslinjen og bibel-leseplan

Vi har begynt forfra i Bibelen og går gjennom høydepunktene i kronologisk rekkefølge.

Huskefinger. Husk!

Viktig menighetsmøte!

Onsdag 8. januar kl 19.30 holder vi et svært viktig menighetsmøte. Sett av dagen allerede nå!

Misjonskirken. Kirkebygget.

Endring av møtetidspunkt

På grunn av at mange av våre folk er deltakere på konferansen «Gi Jesus videre» i Q42 i Kristiansand neste helg, er gudstjenesten søndag 24. november flyttet fra kl. 11.00 til kveldsmøte kl. 19.00.

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i november.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Helhjerta og raus

Abraham lot seg ikke distrahere av lettvinte løsninger og fristelser. Josef betalte prisen for drømmene Gud ga uten å bli bitter. Drømmene som tilsynelatende handlet om berømmelse og ære, handlet egentlig om å redde liv.

Lovsangskveld søndag 26. mars. Jorunn Rudlende, Mai Britt Havaas, Wenke Heimvoll, Svein Morten Havaas, Erlend Synnes Drønen og Martinius Havaas.

Søndag er det lovsangskveld igjen

Førstkommende søndag, 17. november kl. 19.00, er det lovsangskveld igjen i Misjonskirken.