Årsmøte 26. februar

Onsdag 26. februar kl 19.30 holder vi årsmøte i menigheten.

Alle ledere av grupper og altiviteter i menigheten skal ha fått mail fra Lill Katrin angående levering av årsrapport og regnskap. Gi beskjed om du ikke har fått.

Gudstjeneste 29. mars 2020

Det kan ikke bli enklere å «gå i kirka» – så velkommen med, selv om dette er en forenkling i forhold til en vanlig gudstjeneste. Tusen takk til Theodora Eng, Sunniva og Jorunn Rudlende som spiller for oss!   Om du har barn hjemme som du vil gi Jesus videre til – så har vi…

Steve Green synger «People Need The Lord».

Bønne-emner?

Kjære medlem av Farsund Misjonskirke.

Gudstjeneste 22. mars 2020

Kjære alle dere som vil være med oss på denne enkle måten å holde gudstjeneste i hjemmene.

Harald Høidahl synger «Lord I need you».

Videohilsen fra pastoren 19.03.20

Trenger du noen å snakke med eller at noen ber med deg?

Gudstjeneste 15. mars 2020

For første gang i historien er vi i Farsund Misjonskirke nødt til å gjøre gudstjeneste på denne måten. Det er annerledes for oss alle, og vi håper det ikke varer for lenge før vi kan gå tilbake til det normale.

Gode tips til ressurser for hele familien

Emma Sofia og Maria Morfjord gir gode tips om hvordan man kan bruke «innedagene» i disse koronatider på en god måte.