Avskjedsfest for pastorfamilien – se bildene

Pastor Maria Morfjord og hennes familie ble takket for 10 flotte år med en fin fest søndag 20. juni. Se bildene her.

Pastoren holdt selv sin siste tale i menigheten vår da hun ble takket av. Festen inneholdt dessuten skjemt og alvor i skjønn forening: Humoristisk vri ved Ein og Stein og en rap fra vekstgruppa som hadde ansvar for festen, hilsninger til Maria fra både egne rekker og kolleger i distriktet, sang og gaveutdeling. Og etter gudstjenesten var det kake, kaffe og brus til alle. Regnet forhindret planlagt fest ved bordene utendørs, men la såvisst ingen demper på stemningen.

Det ble en flott markering av 10 fine år med familien Morfjord, som nå reiser til Haugesund og misjonskirken der hvor Maria skal bli ny pastor. Takk for alt dere har gitt oss og vært for oss, Maria, Martin, Emma-Sofia, Theodor og Max Gabriel.

Se bilderigg fra samlingen her:

Bildekavalkaden for familien Morfjords

Gikk du glipp av bildekavalkaden på avslutningsfesten for Maria og hennes familie - eller vil du se den igjen? Her har du den.

CeCe Winans fremfører «Believe For It».

Israel Hougthon og hans sangere fremfører «Feels Like Home».

Vi har fått nye benker med bord!

En av vekstgruppene i menigheten kjøpte inn 2 stk. sittegrupper som kan stå permanent ute.

Bønn, lovsang, tilbedelse, bønnevandring.

Dette er hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å takke og be for i sommer.

Leteaksjon!

I morges ble jeg vekket av minstemannen i huset. Kl 06.30 sto han ferdig kledd og hadde selv ordnet seg frokost, og var nå klar til å lete etter den ene bittelille legoklossen han manglet.

Avslutningsfest for Pastor Maria

Vår kjære Pastor Maria Morfjord skal slutte hos oss og da må vi selvsagt ha en avslutningsfest!

Hva skjer på søndag?

På søndag blir det kveldsmøte kl 19.00 i Farsund Misjonskirke.

Filadelfia Lovsang fra Filadelfia Kristiansand synger «Vi tilber Jesus» - med intro av Hilbert Norheim.