BANDMYLDRING

Spiller du et instrument? Liker du å synge? Synes du det ser gøy ut å styre lyd og teknikk?
Vi har gleden av å fortelle at NÅ har du muligheten til å prøve deg på samspill og lydteknikk i Misjonskirka.
Vi kaller det «bandmyldring» for vi ønsker at dette skal være litt som en lek – vi prøver oss fram og hvor det er mulighet for å lære, og ikke minst bli kjent med hvordan vi bruker musikken til å ære Gud.
Vi deler i 2 puljer: 5. – 7. klasse og fra 8. klasse og oppover.
Tid: Annenhver mandag i partallsuker (ikke høstferien).
5.-7. klasse: Kl 18.00 – 19.30
8. kl oppover: Kl 19.00 – 20.30
Fra kl 19.00 – 19.30 er det en felles pause med litt lek, saft, kaffe og litt å knaske på.
Vi starter allerede NÅ på MANDAG 16. sept!
4 flotte ungdommer vil lede dette:
Mads Risan, Alida Rudjord, Maria Gill og Eivind Eikeland
Spre nyheten – vi gleder oss!

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Kveldsmøte med Vokal

Førstkommende søndag 8. september kl. 19.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Watoto-konsert i Misjonskirken

Lørdag 5. oktober kl 17.00 blir det konsert med barnekoret Watoto fra Uganda.

Se hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i september.

Se bilder fra menighetsweekenden

En flott menighetsweekend er tilbakelagt. Her er bilder fra en vellykket helg.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Drevet av sult!

«Sulten får en arbeidskar til å slite, hungeren driver han fram.» Ordspråkene 16:26

Minneord etter Thoralf Nordbø

Dette er minneordet som pastor Maria Morfjord leste i Thoralf Nordbøs begravelse. Thoralf var menighetens grunnlegger og første pastor. Minneordet publiseres på nettsiden etter godkjennelse av familien.

Bli med på Søndagsskolens dag

Søndag 25. august kl. 11.00-14.00 samles alle søndagsskolene i kommunen til en stor happening i Listahallen i Vanse. Det er blitt en flott tradisjon at søndagsskolene starter opp sammen med en kjempefest i Listahallen.