BANDMYLDRING

Spiller du et instrument? Liker du å synge? Synes du det ser gøy ut å styre lyd og teknikk?
Vi har gleden av å fortelle at NÅ har du muligheten til å prøve deg på samspill og lydteknikk i Misjonskirka.
Vi kaller det «bandmyldring» for vi ønsker at dette skal være litt som en lek – vi prøver oss fram og hvor det er mulighet for å lære, og ikke minst bli kjent med hvordan vi bruker musikken til å ære Gud.
Vi deler i 2 puljer: 5. – 7. klasse og fra 8. klasse og oppover.
Tid: Annenhver mandag i partallsuker (ikke høstferien).
5.-7. klasse: Kl 18.00 – 19.30
8. kl oppover: Kl 19.00 – 20.30
Fra kl 19.00 – 19.30 er det en felles pause med litt lek, saft, kaffe og litt å knaske på.
Vi starter allerede NÅ på MANDAG 16. sept!
4 flotte ungdommer vil lede dette:
Mads Risan, Alida Rudjord, Maria Gill og Eivind Eikeland
Spre nyheten – vi gleder oss!

Misjonsbasar fredag 16. november 2018.

Rekordresultat på misjonsbasaren!

Fredagens misjonsbasar ga det beste resultatet noensinne.

veien til Betlehem julespill

Vil du være skuespiller i årets «Veien til Betlehem»?

Veien til Betlehem er Lyngdal misjonskirkes julespill, som de arrangerer hvert år, og det er nå 14. året på rad at spillet arrangeres for omkring 2.000 mennesker.

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Kveldsmøte med Vokal og Tellefsen

Førstkommende søndag 3. november kl. 19.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken. Og det blir gjensyn med vår tidligere pastor Thore Tellefsen.

En vellykket byttedag

Fredag 18.oktober arrangerte konfirmantene byttedag til inntekt for Romania. De fikk inn 3800 kroner på klær og kafésalg, og er strålende fornøyd med det! Her er noen bilder fra dagen:

50 års jubileumsfest i Misjonskirken. Jubileumsgudstjenesten. Inge Eikeland leder.

Inge taler på kveldsmøte

Søndag 20. oktober kl. 19.00 taler Inge Eikeland på kveldsmøte.

Trofast leder ble hedret

Jens Rudjord ble hedret for mange års trofast innsats i søndagsskolen på søndagens gudstjeneste.

Misjonsbasar fredag 16. november 2018.

Misjonsbasar

Arbeidet med årets misjonsbasar er allerede i gang.

Klesbyttedag

Da er vi klare for høstens store byttedag, og du er hjertelig velkommen til å ta med deg gamle skatter og bytte til noen nye. Denne gangen har vi klær, utstyr til vinteraktiviteter, julepynt og juleverksted for de minste. Du vil også få mulighet til å kjøpe en enkel middag og kaffe. Inngangsprisen: Har du…

Tidslinjen og bibel-leseplan

Vi har begynt forfra i Bibelen og går gjennom høydepunktene i kronologisk rekkefølge.