Barnemøte søndag kl. 11.00

Søndag 14. juni kl. 11.00 blir det barnemøte med koronatiltak i Misjonskirken.

Det er fortsatt begrenset antall plasser på grunn av myndighetenes korona-restriksjoner på maksimalt 50 personer. Det betyr at for å komme på dette møtet, må man ha med seg barn 🙂

Det blir sang, andakt og litt lek og moro på denne gudstjenesten. Vel møtt til alle barn – og foreldre og eventuelle besteforeldre eller andre voksne som er sammen med dem.

Vi gratulerer!

Vi gratulerer! Farsund Misjonskirke vil ønske våre jubilanter hjertelig tillykke! 25.mai ble Adrian Landmark 10 år 1. juli fyller vår styreleder Berit Hellang 40 år Gratulerer så mye til Adrian og Berit med ønske om Guds rike velsignelse over det nye livs(ti-)året!

Mahalia Jackson og Louis Armstrong fremfører «Just a closer walk with Thee».

Sommerens virtuelle festival

Liv & Vekst 2005 – Tema: En disippel i verden – Edin Løvås from Misjonskirken Norge on Vimeo. Skulle du vært på Liv & Vekst eller Nissedal Bibelcamping i sommer? Du kan få smaken av det der du er, ved å se, lytte eller lese. På linken livogvekst.no finner du podcast, taler, videoer, lesetips og…

Sommerfest på Varbak – se bildene!

Et spesielt vårsemester i Misjonskirken ble avsluttet med sommerfest på Varbak søndag. Se bildene her.

Andrae Crouch synger sin egen fantastiske sang «Through it all».

Sommerfest 2016. Svein Morten «Motti» Havaas spiller trekkspill.

S O M M E R F E S T

Søndag 21. juni kl 12.00 er alle velkommen til Misjonskirkas sommerfest på Varbak.

Kristene DiMarco fremfører «It Is Well».

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Velkommen til menighetens VEKST-dag

Lørdag 13. juni inviterer lederskapet til menighetens Vekst-dag. Her er programmet.

Denne helgen lenker vi til hele minnekonserten etter Keith Green, som døde i en tragisk flyulykke i 1982.