Bibeldagen 2019

[column width=»1/1″ last=»true» title=»» title_type=»single» animation=»none» implicit=»true»]

Lørdag 9. februar arrangeres Bibeldagen 2019, kl.12:00 – 14:00 i Farsund Misjonskirke.

Dette er et felleskirkelig arrangement, og i år er det lagt til misjonskirka. Bernt Greger Olsen fra Bibelselskapet kommer og forteller om bibelarbeid og politiske forhold på Cuba, og hvordan etterspørselen på bibel er stor.
I tillegg til spennende foredrag vil koret SELA synge, det blir kollekt til bibelselskapet, enkel bevertning og Kahoot.

Ta turen innom, du er hjertelig velkommen!

Penger

Sommergave

Selv om menigheten tar «sommerferie» på programmet, håper vi at du vil vi menigheten en økonomisk sommergave.

Søndag 23. juni

St. Hansaften er det møte kl. 18.00 i kapellet på Åpta Misjonssenter.

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i juni og juli.

Kom Hellige Ånd!

Har du noen gang lurt på hvorfor pinsen er i pinsen? Vi har nettopp feiret pinse, så dette har jeg tenkt litt på.

Sommerfest 2016. Sandy og Stian Smit ledet.

Sommerfest i Laundal

Førstkommende søndag 16. juni er det menighetens sommerfest.