Billedrigger

FOR en tacofest – se bildene

Strategiteamet utfordret menigheten til å fylle kirken med mennesker på en tacofest som skulle planlegges og gjennomføres på en uke og to dager. FOR en fest det ble!

Fantastisk julaften – med ungt preg

Årets julaften-gudstjeneste ble en fantastisk fin opplevelse – preget av ungt engasjement.

Julen ble sunget inn

Etter søndagens adventssamling der vi sang julen inn, kan høytiden bare komme. Se bildene.

Flott julespill – se alle bildene!

Ungdommene og betweenerne leverte et flott julespill i Misjonskirken søndag 8. desember. Se bildene fra forestillingen her!

Stemningsfull adventsamling

Årets første adventsamling satte de fremmøtte i den rette stemningen til «ventetiden» i desember.

Trofast leder ble hedret

Jens Rudjord ble hedret for mange års trofast innsats i søndagsskolen på søndagens gudstjeneste.

Flott storsamling – se bildene!

Søndagens storsamling ble en flott opplevelse. Se bildene her.

Se bilder fra menighetsweekenden

En flott menighetsweekend er tilbakelagt. Her er bilder fra en vellykket helg.

Pastoren ble feiret

Vår kjære pastor, Maria Morfjord, fyller 40 år mandag 27. mai. Det ble markert med kakefest og gaveoverrekkelse på søndagens gudstjeneste.