Billedrigger

Bildekavalkaden for familien Morfjords

Gikk du glipp av bildekavalkaden på avslutningsfesten for Maria og hennes familie – eller vil du se den igjen? Her har du den.

Avskjedsfest for pastorfamilien – se bildene

Pastor Maria Morfjord og hennes familie ble takket for 10 flotte år med en fin fest søndag 20. juni. Se bildene her.

Se bilder fra dåpsgudstjenesten

Det var en høytidsstund da Emma-Sofia Morfjord og Øyvind Råmunddal lot seg døpe i Misjonskirken søndag 6. juni. Se bilder fra begivenheten her!

Utegudstjeneste i Paradisbukta

Rundt 40 stykker deltok på søndagens utegudstjeneste i Paradisbukta i strålende vær. Se bildene her!

Kjøkkenrenovering i gang!

Se bilder fra dugnaden

Bilder fra dagens friluftsgudstjeneste

Sang, Misjonskirkens mester, andakt, «Dagens presis» og pølsegrilling var ingrediensene for en vellykket utegudstjeneste søndag 21. februar. Se bilder her!

Endelig sammen igjen – utendørs

Søndagens friluftsgudstjeneste på Nordberg Fort bar preg av gjensynsglede.

Vakker «Stille desembernatt» – se bildene

Arrangementet «Stille desembernatt» 4. søndag i advent ble en vakker og stemningsfull seanse. Se bilder her!

Se bildene fra «Vi synger julen inn»

«Vi synger julen inn» ble innholdsrik – og ble avsluttet med «Deilig er jorden» til trekkspillmusikk ute på trappa. Se alle bildene her.