Billedrigger

Flott Alle sammen-start

Søndagens gudstjeneste var den første Alle sammen-gudstjenesten av mange denne høsten. Det ble en flott start!

Gratulerer, Sunniva og Tobias!

Lørdag 18. juli ga Sunniva Eikeland og Tobias Mersland hverandre sitt JA i Lyngdal Misjonskirke.

Gudstjeneste 5 juli 2020

Siste gudstjeneste før sommerferien

Siste gudstjeneste før sommerferien hadde vi 5. juli. Det var på ingen måte slapt sommermodus over, men derimot full av liv.

Sommerfest på Varbak – se bildene!

Et spesielt vårsemester i Misjonskirken ble avsluttet med sommerfest på Varbak søndag. Se bildene her.

Strålende gudstjeneste – se bildene!

2. pinsedag ble feiret med drive-in-gudstjeneste sammen med Lista misjonskirke i Lista Flypark. Det ble en strålende seanse både vær- og innholdsmessig. Se bildene her!

For en påskegudstjeneste! Se alle bildene

Den planlagte drive-in-gudstjenesten ble akkurat så vellykket som man kunne håpet på forhånd.

FOR en tacofest – se bildene

Strategiteamet utfordret menigheten til å fylle kirken med mennesker på en tacofest som skulle planlegges og gjennomføres på en uke og to dager. FOR en fest det ble!

Fantastisk julaften – med ungt preg

Årets julaften-gudstjeneste ble en fantastisk fin opplevelse – preget av ungt engasjement.

Julen ble sunget inn

Etter søndagens adventssamling der vi sang julen inn, kan høytiden bare komme. Se bildene.