Billedrigger

Felles Alle sammen-møte – se bildene

Søndag 19. september holdt misjonskirkene på Lista og Farsund felles Alle sammen-møte på Langåker – med Viggo Klausen som gjestetaler. Se bildene fra den flotte samlingen her.

Bilder fra menighetsweekenden

En fantastisk menighetsweekend ble gjennomført «på hjemmebane» helgen 10. til 12. september. Her er bildene.

Flotte konfirmanter – fantastisk gudstjeneste

Årets konfirmasjonsgudstjeneste, som av plasshensyn og smittvernhensyn ble holdt i Lyngdal Misjonskirke lørdag 14. august, ble en flott seanse for innbudte. Se bildene her!

Bildekavalkaden for familien Morfjords

Gikk du glipp av bildekavalkaden på avslutningsfesten for Maria og hennes familie – eller vil du se den igjen? Her har du den.

Avskjedsfest for pastorfamilien – se bildene

Pastor Maria Morfjord og hennes familie ble takket for 10 flotte år med en fin fest søndag 20. juni. Se bildene her.

Se bilder fra dåpsgudstjenesten

Det var en høytidsstund da Emma-Sofia Morfjord og Øyvind Råmunddal lot seg døpe i Misjonskirken søndag 6. juni. Se bilder fra begivenheten her!

Utegudstjeneste i Paradisbukta

Rundt 40 stykker deltok på søndagens utegudstjeneste i Paradisbukta i strålende vær. Se bildene her!

Kjøkkenrenovering i gang!

Se bilder fra dugnaden

Bilder fra dagens friluftsgudstjeneste

Sang, Misjonskirkens mester, andakt, «Dagens presis» og pølsegrilling var ingrediensene for en vellykket utegudstjeneste søndag 21. februar. Se bilder her!