Blåser liv i Team Motti?

Team Motti vurderer restart i vår. Nå trenger teamlederen tilbakemelding fra sangere som vil være med.

På Facebook-siden til korprosjektet har korleder og pianist Svein Morten «Motti» Havaas lagt ut følgende melding:

«Lenge siden livstegn herfra. Det har vært en hektisk vår, som nevnt i innlegg nedenfor. Nå har det imidlertid begynt å roe seg. MEN samtidig er det så langt på vår kommet at folk kanskje begynner å ha andre sysler enn synging på kveldstid? Dette kunne jeg godt tenke meg å få input på. Jeg er klar til å ha noen øvelser før sommerferien – hvis DERE vil. Misjonskirken er ledig for øvelse på mandagskvelder som før – eventuelt også på torsdagskveldene fremover, da barnekoret Mibago har sin siste runde denne uken.

Så hva sier dere; øve litt på trivelige vårkvelder? Mandager eller torsdager? Ukentlig eller annenhver uke? Eller rett og slett vente til over sommeren??

Vi må som før være minst ti for at øvelser skal være aktuelt å gjennomføre.

Hører fra dere!

Motti (teamleder)»

Er du ikke på Facebook eller i denne gruppen, kan du gi tilbakemelding via SMS til 91724408 eller sende Motti et e-brev.

«Ditt ord er en lykt for min fot og et lys for min sti» (10)

Vi fortsetter med vår «lysløype» fra januar, som bestod av vers og tanker fra mennesker i menigheten vår. Vi håper at disse ordene kan være et lys i hverdagen din.

Se Østbys påskekonsert «Hymner»

David André Østby lanserte sitt nye album «Hymner» med en påskekonsert live fra Markus kirke i Oslo. Se den her!

Wes Hamptom og Tiffany Coburn fremfører «I've Just Seen Jesus».

Hva skjer på søndag?

Vi gleder oss til å samle oss fysisk igjen snart! Men nå på søndag vil vi linke til Lyngdal Misjonskirke sin digitale gudstjeneste da vår pastor Maria har ferie denne uka.

«Ditt ord er en lykt for min fot og et lys for min sti» (9)

Pastor har ferie denne uken

Vår Pastor Maria Morfjord har ferie denne uken (uke 15) fra mandag 12. april t.o.m. søndag 18. april.

NYTT kjøkken i kirka

Et nytt og moderne storkjøkken er snart på plass i kirka!

Hva skjer på søndag?

På søndag blir det Zoom-gudstjeneste for hele familien kl 11.00 med konkurranse, nattverd, sang og andakt. Ha gjerne klart brød og saft til nattverd.