Bønn og lovsang

Annenhver søndag kveld fremover blir det bønn og lovsang i Misjonskirken. Den første av disse samlingene er allerede søndag 12. januar.

Disse samlingene er en del av den nye strategien for menigheten som Strategiteamet la fram onsdag 8. januar. De har et inderlig ønske om at hele kjernen i menigheten i enda sterkere grad enn i dag går ydmykt inn i bønn i tiden fremover.

Teamet opplever å ha fått versene i 2. Krønikerbok 7:14-16 som et løfte i den forbindelse. Der står det: «… og så mitt folk, som er kalt med mitt navn, ydmyker seg og ber og søker mitt åsyn og omvender seg fra sine onde veier, da vil jeg høre i himmelen og tilgi deres synd og lege deres land. Nå skal mine øyne være opplatt og mine ører merke seg den bønn som stiger opp fra dette stedet. Og nå har jeg utvalgt og helliget dette huset, for at mitt navn skal bo der til evig tid, og mine øyne og mitt hjerte skal være der alle dager.»

Det første av disse kveldsmøtene holdes førstkommende søndag 12. januar kl. 19.00. Da blir det satt av god tid til bønn – og du får anledning til å bli med i tilbedelse og lovsang ledet av Svein Morten «Motti» og Mai Britt Havaas.

Vær hjertelig velkommen!

Lovsang. Praise. Worship. Lovsangskveld. Illustrasjonsfoto.

Ny bønn- og lovsangskveld

Hanne Vennebo Turøy med flere leder lovsangen og Anne Siv Unhammer taler på bønn- og lovsangskveld søndag 9. februar.

Penger

Nytt kjøkken på gang – slik kan du gi

Det jobbes med planer for å oppgradere kjøkkenet. Men først må økonomien på plass - både til dette prosjektet og for menighetens løpende drift.

Menighetsskolen Modul 3. Kveldsmat.

Menighetsdag i mars

Det planlegges en hel dag hvor vi som menighet kommer sammen for å søke Gud og dele tanker omkring menighetens strategi og handlingsplan.

Ny tacofest planlegges

Vi har allerede satt dato for neste tacofest i Misjonskirka: Fredag 13. mars.

Fellesskap. Samhold. Menighet. Menighetsmøte.

Årsmøte 26. februar

Onsdag 26. februar kl 19.30 holder vi årsmøte i menigheten.

Huskefinger. Husk!

Menighetsmøte

Vi avholder et kort menighetsmøte søndag 2. februar kl 12.30 (rett etter gudstjenesten).

Dette velsigner, ber og takker vi for i februar...

Raushetens tid

Nå er det tid for å være rause med hverandre.

Tverrkirkelig bibelhelg

Frelsesarmeen i Farsund, Farsund menighet og Farsund Misjonskirke går sammen om å arrangere Bibelseminar i forbindelse Bibeldagen i februar.