Dåp og medlemsopptakelse

De siste søndagene før sommeren kommer til å inneholde både troende dåp og medlemsopptakelse – det er veldig gledelig!
Går du, eller noen du kjenner, i tanker om dåp eller å bli medlem i Misjonskirka så ta gjerne kontakt med pastor Maria Morfjord.
Førstkommende søndag blir det dåp, da står Emma-Sofia Morfjord og Øyvind Råmunddal klare. Det blir en kort og god gudstjeneste inne i Misjonskirka kl 11.00 og så tar vi «kirkekaffen» ute på Lomsen etterpå.
Søndag 13. juni blir det kveldsmøte med medlemsopptakelse kl 19.00
Vi gleder oss!

Hva skjer på søndag?

På søndag blir det kveldsmøte kl 19.00 i Farsund Misjonskirke.

Filadelfia Lovsang fra Filadelfia Kristiansand synger «Vi tilber Jesus» - med intro av Hilbert Norheim.

Se bilder fra dåpsgudstjenesten

Det var en høytidsstund da Emma-Sofia Morfjord og Øyvind Råmunddal lot seg døpe i Misjonskirken søndag 6. juni. Se bilder fra begivenheten her!

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i juni.

The Worship Initiative feat. Shane & Shane fremfører «As The Deer»

Hva skjer i helga?

Det er godt å kunne samles igjen og vi vil med glede invitere til kveldsmøte i Farsund Misjonskirke kommende søndag 30. mai kl 19:00.

Et drivhus full av håp!

Ute i drivhuset mitt står det litt av hvert.

Huskefinger. Husk!

Viktig og spennende menighetsmøte

Styret i menigheten har sendt ut innkalling til menighetsmøte 2. juni 2021, kl. 19.00 i Farsund Misjonskirke.

Hva skjer i pinsen?

Lørdag kveld kl 20, er det Safari i Misjonskirka.