Deltok på digital generalforsamling

Årets generalforsamling i Misjonskirken Norge ble holdt digitalt. Med blant annet fire delegater fra vår menighet til stede.

Misjonskirken Norges generalforsamling 2020. Deler av Farsunds delegasjon: Karsten Turøy, Odd Bjørn Rudlende og Maria Morfjord.

Pastor Maria Morfjord var delegat sammen med de tre herrene Karsten Turøy, Odd Bjørn Rudlende og Svein Morten Havaas. De fire deltok i forhandlingene som ble holdt på den digitale plattformen Zoom – stødig ledet av et sekretariat som var fysisk i Oslo Misjonskirke, Betlehem. Stemmegivingen ble gjennomført ved hjelp av appen GoPlenum, som viste seg å være så effektiv og bra at den trolig blir tatt i bruk på senere generalforsamlinger – selv om man kan møtes fysisk.

Et seks timer langt maratonmøte, der det meste var «vanlige årsmøtesaker» som valg, godkjenning av årsrapporter, økonomisk gjennomgang av både regnskap og budsjett, ble toppet med vedtak om hva som nå skjer etter at Vekst 2020 blir avsluttet inneværende år.

Tre fokusområder ble vedtatt med overveldende flertall. De kommende årene skal menighetene i Misjonskirken Norge og kirkesamfunnet vårt som fellesskap fokusere på følgende: Hjelpe mennesker til tro, sende ut flere arbeidere og plante nye menigheter.

Bente E. Nome Næser ble gjenvalgt som kirkesamfunnets styreleder.

I tillegg til generalforsamlingen for Misjonskirken Norge, ble også Ansgarskolens eiermøte gjennomført med de samme delegatene til stede.

Du kan lese mer om hva som ble behandlet på generalforsamlingen HER.

Menighetsskolen modul 2, dag 2: Thomas Aas Pedersen og Kjell Birkeland underviser.

Husk å melde deg på «Forny drømmen»!

Har du husket å melde deg på til modul 4 i Menighetsskolen «Forny drømmen» lørdag 29. januar?

Gaither Vocal Band fremfører «Worthy The Lamb».

Velkommen til dele- og lovsangskveld

På søndag 16. januar kl 19.00 blir det lovsangskveld og delekveld i Farsund Misjonskirke. Lovsangen blir ledet av Mai Britt og Svein Morten Havaas.

Onsdagskafe kommende onsdag

Hjertelig velkommen til onsdagskafe 12. januar kl. 12:00. Dette er første samling i 2022 og det blir mat og godt felleskap. Denne gangen blir det deilige rundstykker og vafler. I tillegg vil Samuel vise film fra Loshavn og Lista Fyr.

Frisk og fin start på gudstjenesteåret

Restriksjonene gjør at vi ikke kan holde gudstjeneste på vanlig måte. Men søndagens opplegg på Mosvold var en god erstatning.

Charity Gayle med flere fremfører «My God Fights For Me».

Friluftssamling kommende søndag.

Hjertelig velkommen til friluftssamling på lekeplassen ved mosvoldtjernet kl 11.00 kommende søndag 9. januar.

Takk til Markus!

Styret takker Markus Kvavik.

Advent med Viggo Klausen – 4. episode

Se fjerde episode av Viggo Klausens adventsserie. Gjør det gjerne sammen med hele familien eller noen barn du kjenner!