Dette er årets konfirmanter

Lørdag 27. april står denne buketten med ungdommer i Farsund kino klare til å konfirmeres.

Fra venstre bak: Jonas Hagen, Eivind Eikeland, Tommy Genthner Utbjoa, Tobias Nordfonn
Fra venstre foran: Jane Kvinlaug, Tuva Bjørnestad, Eiril Bjørnestad, Emma Bjørnestad, Akvile Urbonaite, Frøya Hansen Jensen

Velkommen til konfirmasjonsgudstjeneste kl.12.00 i Farsund kino!

Lill Katrin Island blir vår nye medarbeider.

Lill Katrin og Romania-teamet

Barne- og ungdomsarbeideren vår Lill Katrin Island taler og Romania-teamet deltar på gudstjenesten søndag 18. august kl. 11.00.

Penger

Sommergave

Selv om menigheten tar «sommerferie» på programmet, håper vi at du vil vi menigheten en økonomisk sommergave.

Søndag 23. juni

St. Hansaften er det møte kl. 18.00 i kapellet på Åpta Misjonssenter.

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i juni og juli.

Kom Hellige Ånd!

Har du noen gang lurt på hvorfor pinsen er i pinsen? Vi har nettopp feiret pinse, så dette har jeg tenkt litt på.

Sommerfest 2016. Sandy og Stian Smit ledet.

Sommerfest i Laundal

Førstkommende søndag 16. juni er det menighetens sommerfest.