«Ditt ord er en lykt for min fot og et lys for min sti» (11)

Vi fortsetter med vår «lysløype» fra januar, som bestod av vers og tanker fra mennesker i menigheten vår. Vi håper at disse ordene kan være et lys i hverdagen din.

Dette Bibelverset forteller meg at når jeg gjør feil, kan jeg reise meg igjen. Det er nemlig rom for feil og mangler hos Gud når jeg er meg selv.  Han heier på meg, og støtter meg opp igjen. Dessuten er Han alltid hos meg, også når jeg «sitter i mørket» og alt virker tungt og vanskelig rundt meg. Da kan jeg være sammen med Gud og lese litt i Bibelen, og så hjelper det meg å holde riktig fokus.

Hilsen Berit Hellang

Hva skjer på søndag?

På søndag blir det kveldsmøte kl 19.00 i Farsund Misjonskirke.

Filadelfia Lovsang fra Filadelfia Kristiansand synger «Vi tilber Jesus» - med intro av Hilbert Norheim.

Se bilder fra dåpsgudstjenesten

Det var en høytidsstund da Emma-Sofia Morfjord og Øyvind Råmunddal lot seg døpe i Misjonskirken søndag 6. juni. Se bilder fra begivenheten her!

Dåp og medlemsopptakelse

De siste søndagene før sommeren kommer til å inneholde både troende dåp og medlemsopptakelse - det er veldig gledelig!

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i juni.

The Worship Initiative feat. Shane & Shane fremfører «As The Deer»

Hva skjer i helga?

Det er godt å kunne samles igjen og vi vil med glede invitere til kveldsmøte i Farsund Misjonskirke kommende søndag 30. mai kl 19:00.

Et drivhus full av håp!

Ute i drivhuset mitt står det litt av hvert.

Huskefinger. Husk!

Viktig og spennende menighetsmøte

Styret i menigheten har sendt ut innkalling til menighetsmøte 2. juni 2021, kl. 19.00 i Farsund Misjonskirke.