Ellen taler på kveldsmøte

Søndag 2. juni kl. 19.00 er det Ellen Hildreth som taler på kveldsmøtet.

Ellen er mangeårig medlem i Misjonskirken. Hun er en klok dame med masse livserfaring. Blant annet har hun et hjerte som brenner for misjon. Hun var en av to utsendinger fra menigheten på misjonsreise til Barranquilla, Colombia for noen år tilbake. Og hun har reist tidligere for Ungdom i Oppdrag. Nå jobber hun på Sørlandet sykehus og er bosatt på Borhaug. Ellen har også et stort hjerte for ungdom og har i flere år vært engasjert konfirmantleder i menigheten. Vi gleder oss til å høre hva Gud har lagt på hennes hjerte denne søndagen.

Lovsangen ledes denne kvelden av Hanne Vennebo Turøy. Møteleder er Kåre Heimvoll.

Felles drive-in-gudstjeneste i pinsa!

Mandag 1. juni - 2. pinsedag kl.12.00 inviterer Farsund og Lista misjonskirke til felles drive-in gudstjeneste ved hangaren ved Lista flyplass.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Husk ekstraordinært årsmøte onsdag 27.05.20

Husk årsmøte i morgen onsdag 27. mai.

Elevation Worship synger «Do It Again».

Gjenåpning av misjonskirka

Endelig kan vi begynne å samles igjen, og allerede nå på Søndag 24. mai kl. 19.00 inviteres det til bønn og lovsang igjen i Farsund Misjonskirke. Mai Britt og Svein Morten Havaas leder oss i lovsang. Appell ved Maria Morfjord. På grunn av restriksjoner i forbindelse med Koronapandemien, er det dessverre kun de 50 første…

Dette velsigner, ber og takker vi for i mai.

«The UK Blessing» av ulike lovsangsledere. Guds velsignelse kan vi også ta imot 17. mai-helgen.

Fagert er landet og arven!

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Video fra påskens bilrebus

Her er en liten video som oppsummerer bilrebusen som menigheten arrangerte i forlengelse av drive-in-gudstjenesten 1.påskedag.