Ellen taler på kveldsmøte

Søndag 2. juni kl. 19.00 er det Ellen Hildreth som taler på kveldsmøtet.

Ellen er mangeårig medlem i Misjonskirken. Hun er en klok dame med masse livserfaring. Blant annet har hun et hjerte som brenner for misjon. Hun var en av to utsendinger fra menigheten på misjonsreise til Barranquilla, Colombia for noen år tilbake. Og hun har reist tidligere for Ungdom i Oppdrag. Nå jobber hun på Sørlandet sykehus og er bosatt på Borhaug. Ellen har også et stort hjerte for ungdom og har i flere år vært engasjert konfirmantleder i menigheten. Vi gleder oss til å høre hva Gud har lagt på hennes hjerte denne søndagen.

Lovsangen ledes denne kvelden av Hanne Vennebo Turøy. Møteleder er Kåre Heimvoll.

Pastoren ble feiret

Vår kjære pastor, Maria Morfjord, fyller 40 år mandag 27. mai. Det ble markert med kakefest og gaveoverrekkelse på søndagens gudstjeneste.

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Gospel fra Vokal

Førstkommende søndag 26. mai kl. 11.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Familiefest for alle

Også årets 17. mai-fest ble en god opplevelse for alle generasjoner. Se bildene!

Vellykket 16. mai-fest

Shake the City 16. mai i Alcoahallen samlet 240 ungdommer.