Ellen taler på kveldsmøte

Søndag 2. juni kl. 19.00 er det Ellen Hildreth som taler på kveldsmøtet.

Ellen er mangeårig medlem i Misjonskirken. Hun er en klok dame med masse livserfaring. Blant annet har hun et hjerte som brenner for misjon. Hun var en av to utsendinger fra menigheten på misjonsreise til Barranquilla, Colombia for noen år tilbake. Og hun har reist tidligere for Ungdom i Oppdrag. Nå jobber hun på Sørlandet sykehus og er bosatt på Borhaug. Ellen har også et stort hjerte for ungdom og har i flere år vært engasjert konfirmantleder i menigheten. Vi gleder oss til å høre hva Gud har lagt på hennes hjerte denne søndagen.

Lovsangen ledes denne kvelden av Hanne Vennebo Turøy. Møteleder er Kåre Heimvoll.

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Kveldsmøte med Vokal

Førstkommende søndag 8. september kl. 19.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Watoto-konsert i Misjonskirken

Lørdag 5. oktober kl 17.00 blir det konsert med barnekoret Watoto fra Uganda.

Se hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i september.

Se bilder fra menighetsweekenden

En flott menighetsweekend er tilbakelagt. Her er bilder fra en vellykket helg.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Drevet av sult!

«Sulten får en arbeidskar til å slite, hungeren driver han fram.» Ordspråkene 16:26

Minneord etter Thoralf Nordbø

Dette er minneordet som pastor Maria Morfjord leste i Thoralf Nordbøs begravelse. Thoralf var menighetens grunnlegger og første pastor. Minneordet publiseres på nettsiden etter godkjennelse av familien.