En litt annerledes Misjonsbasar

Da er det bare en måned igjen til Misjonsbasaren høsten 2020! Så her kommer litt viktig informasjon som du burde få med deg.

Misjonsbasaren blir holdt i Farsund Misjonskirke fredag 13. november kl. 18:00.

På grunn av situasjonen i dag blir det kun solgt lodd på bok, altså det blir ikke åresalg under selve møtet i år. Salget er allerede i gang og vi oppfordrer alle til å kjøpe før den 13. november. For å kjøpe på bok kan du kontakte Ellen Hildreth, Else Paulsen, Hilde Drønen, Liv Randi, Vigdis Larsen, Karin Dale, Helene Olufsen eller Reidun Solberg. Utenom disse så har vi også en basarbok i Farsund Misjonskirke som du kan kjøpe fra, den ligger på bordet med inngangspartiet. Inni basarboken står det instrukser om hvordan en betaler og liste med gevinster.

Vi har fått inn mer enn 30 fine gevinster blant annet to store hagestoler. Gevinstene trekkes på møtet, og det gis beskjed til den som har vunnet om de ikke er der.

På møtet vil det være fokus på Colombia og Heimvoll skal dele fra en reise de hadde til landet.

Inntekten fra salget går til skolebarn i Barranquilla i Colombia, dette er menighetens faste misjonsprosjekt. I år på grunn av corona er det ekstra viktig å støtte skolene med en ekstra gave. Vi håper du vil være med å støtte misjonsbasaren!

 

 

 

 

 

Se andre nyheter

Velkommen til Alle Sammen-gudstjeneste

Kommende søndag 25. oktober, blir det alle-sammen Gudstjeneste kl 11:00. Vi ønsker både store og små velkommen! Ein og stein kommer, det blir MKM (Misjonskirkas Mesterskap), lovsang blir ledet av Jorunn Rudlende med flere, og Rune Heimvoll skal tale. Hjertelig velkommen!

Se mer »

Kveldsmøte 18. oktober

Det blir kveldsmøte kommende søndag 18. oktober kl 19:00. Maria Morfjord skal tale og det blir lovsang av Mai Britt Havaas og Svein Morten Havaas, med flere. Du er hjertelig velkommen!

Se mer »

Månedens bønnemner

Dette er hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i oktober.

Se mer »

En snekker på besøk

Jesus var snekker. En snekker! Praktisk og jordnær, hadde nevene fatt i det som var alminnelige folks praktiske behov i hjem og arbeid.

Se mer »

Helgens musikkvideo

Melanie Tierce med flere fremfører «Touched By A Fire».

Se mer »

Foreldreseminar med Viggo Klausen, «Tro på hjemmebane»

Velkommen til foreldreseminar fredag 9. oktober kl 19:00-22:00.

Se mer »

Velkommen til kveldsmøte

Kommende søndag 4. oktober blir det kveldsmøte i Farsund Misjonskirke kl 19:00.

Se mer »

Misjonsbasar fredag 16. november 2018.

Vi trenger gevinster!

Det nærmer seg tida for misjonsbasar som blir på fredag 13. november.

Se mer »

Viggo Klausen kommer på besøk!

Fra 9.-11. oktober får vi besøk av Viggo Klausen!

Se mer »