Etter gudstjenesten på søndag

Etter søndagens gudstjeneste 14. oktober blir det felles utflukt i Alcoaparken for alle som kan og vil.

Det er den ene damecellegruppen i menigheten som har tatt initiativet til dette.

– Det blir en sosial happening rett etter søndagsmøtet. Vi møtes i Alcoaparken ved gressbanen, sier gruppens leder, Elisabeth Nordfonn.

Hver enkelt tar med mat om de ønsker noe å bite i. Cellegruppen tar med litt spill, men alle som har noe gøy oppfordres også til å ta med det.

– Ta også med sykkel og sykkelhjelm hvis du og dine vil prøve sykkelløypa i Alcoaparken. De som ønsker det kan også ta en strandtur. Folk kan eventuelt også ta med stol, sier Nordfonn.

Cellegruppa som står i bresjen håper mange har lyst til å tilbringe litt tid sammen med dem. Det er imidlertid værforbehold. Ved dårlig vær, blir opplegget utsatt til en annen søndag.

På søndagens gudstjeneste er det for øvrig pastor Maria Morfjord som taler fra 1. Korinterbrev som vi også holder på å lese fra. Det blir også søndagsskole og Between-samling. Vel møtt!

Pastoren ble feiret

Vår kjære pastor, Maria Morfjord, fyller 40 år mandag 27. mai. Det ble markert med kakefest og gaveoverrekkelse på søndagens gudstjeneste.

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Gospel fra Vokal

Førstkommende søndag 26. mai kl. 11.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Familiefest for alle

Også årets 17. mai-fest ble en god opplevelse for alle generasjoner. Se bildene!