Etter gudstjenesten på søndag

Etter søndagens gudstjeneste 14. oktober blir det felles utflukt i Alcoaparken for alle som kan og vil.

Det er den ene damecellegruppen i menigheten som har tatt initiativet til dette.

– Det blir en sosial happening rett etter søndagsmøtet. Vi møtes i Alcoaparken ved gressbanen, sier gruppens leder, Elisabeth Nordfonn.

Hver enkelt tar med mat om de ønsker noe å bite i. Cellegruppen tar med litt spill, men alle som har noe gøy oppfordres også til å ta med det.

– Ta også med sykkel og sykkelhjelm hvis du og dine vil prøve sykkelløypa i Alcoaparken. De som ønsker det kan også ta en strandtur. Folk kan eventuelt også ta med stol, sier Nordfonn.

Cellegruppa som står i bresjen håper mange har lyst til å tilbringe litt tid sammen med dem. Det er imidlertid værforbehold. Ved dårlig vær, blir opplegget utsatt til en annen søndag.

På søndagens gudstjeneste er det for øvrig pastor Maria Morfjord som taler fra 1. Korinterbrev som vi også holder på å lese fra. Det blir også søndagsskole og Between-samling. Vel møtt!

Penger

Sommergave

Selv om menigheten tar «sommerferie» på programmet, håper vi at du vil vi menigheten en økonomisk sommergave.

Søndag 23. juni

St. Hansaften er det møte kl. 18.00 i kapellet på Åpta Misjonssenter.

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i juni og juli.

Kom Hellige Ånd!

Har du noen gang lurt på hvorfor pinsen er i pinsen? Vi har nettopp feiret pinse, så dette har jeg tenkt litt på.

Sommerfest 2016. Sandy og Stian Smit ledet.

Sommerfest i Laundal

Førstkommende søndag 16. juni er det menighetens sommerfest.