Etter gudstjenesten på søndag

Etter søndagens gudstjeneste 14. oktober blir det felles utflukt i Alcoaparken for alle som kan og vil.

Det er den ene damecellegruppen i menigheten som har tatt initiativet til dette.

– Det blir en sosial happening rett etter søndagsmøtet. Vi møtes i Alcoaparken ved gressbanen, sier gruppens leder, Elisabeth Nordfonn.

Hver enkelt tar med mat om de ønsker noe å bite i. Cellegruppen tar med litt spill, men alle som har noe gøy oppfordres også til å ta med det.

– Ta også med sykkel og sykkelhjelm hvis du og dine vil prøve sykkelløypa i Alcoaparken. De som ønsker det kan også ta en strandtur. Folk kan eventuelt også ta med stol, sier Nordfonn.

Cellegruppa som står i bresjen håper mange har lyst til å tilbringe litt tid sammen med dem. Det er imidlertid værforbehold. Ved dårlig vær, blir opplegget utsatt til en annen søndag.

På søndagens gudstjeneste er det for øvrig pastor Maria Morfjord som taler fra 1. Korinterbrev som vi også holder på å lese fra. Det blir også søndagsskole og Between-samling. Vel møtt!

Misjonsbasar fredag 16. november 2018.

Rekordresultat på misjonsbasaren!

Fredagens misjonsbasar ga det beste resultatet noensinne.

veien til Betlehem julespill

Vil du være skuespiller i årets «Veien til Betlehem»?

Veien til Betlehem er Lyngdal misjonskirkes julespill, som de arrangerer hvert år, og det er nå 14. året på rad at spillet arrangeres for omkring 2.000 mennesker.

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Kveldsmøte med Vokal og Tellefsen

Førstkommende søndag 3. november kl. 19.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken. Og det blir gjensyn med vår tidligere pastor Thore Tellefsen.

En vellykket byttedag

Fredag 18.oktober arrangerte konfirmantene byttedag til inntekt for Romania. De fikk inn 3800 kroner på klær og kafésalg, og er strålende fornøyd med det! Her er noen bilder fra dagen:

50 års jubileumsfest i Misjonskirken. Jubileumsgudstjenesten. Inge Eikeland leder.

Inge taler på kveldsmøte

Søndag 20. oktober kl. 19.00 taler Inge Eikeland på kveldsmøte.

Trofast leder ble hedret

Jens Rudjord ble hedret for mange års trofast innsats i søndagsskolen på søndagens gudstjeneste.

Misjonsbasar fredag 16. november 2018.

Misjonsbasar

Arbeidet med årets misjonsbasar er allerede i gang.

Klesbyttedag

Da er vi klare for høstens store byttedag, og du er hjertelig velkommen til å ta med deg gamle skatter og bytte til noen nye. Denne gangen har vi klær, utstyr til vinteraktiviteter, julepynt og juleverksted for de minste. Du vil også få mulighet til å kjøpe en enkel middag og kaffe. Inngangsprisen: Har du…

Tidslinjen og bibel-leseplan

Vi har begynt forfra i Bibelen og går gjennom høydepunktene i kronologisk rekkefølge.