Adventsamling – Stille Natt

Samling for voksne. La juleroen senke seg med rolig musikk og tekstlesning.

Julespill Between, konfirmanter og andre 9. desember 2018.

Ungdommelig julespill

Søndag 8. desember kl. 17.00 blir det ny adventsamling - med julespill.

Stemningsfull adventsamling

Årets første adventsamling satte de fremmøtte i den rette stemningen til «ventetiden» i desember.

Julaften 2013. Wenke Heimvoll leder.

Årets første adventsamling

Wenke Heimvoll taler på årets første adventsamling førstkommende søndag 1. desember kl. 17.00.

Godt representert på Gi Jesus Videre

Denne flotte gjengen - pluss noen til - representerte menigheten vår på den viktige konferansen «Gi Jesus Videre» på Q42 i Kristiansand denne helgen.

Tidslinjen og bibel-leseplan

Vi har begynt forfra i Bibelen og går gjennom høydepunktene i kronologisk rekkefølge.

Huskefinger. Husk!

Viktig menighetsmøte!

Onsdag 8. januar kl 19.30 holder vi et svært viktig menighetsmøte. Sett av dagen allerede nå!

Misjonskirken. Kirkebygget.

Endring av møtetidspunkt

På grunn av at mange av våre folk er deltakere på konferansen «Gi Jesus videre» i Q42 i Kristiansand neste helg, er gudstjenesten søndag 24. november flyttet fra kl. 11.00 til kveldsmøte kl. 19.00.

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i november.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Helhjerta og raus

Abraham lot seg ikke distrahere av lettvinte løsninger og fristelser. Josef betalte prisen for drømmene Gud ga uten å bli bitter. Drømmene som tilsynelatende handlet om berømmelse og ære, handlet egentlig om å redde liv.