Klesbyttedag

Da er vi klare for høstens store byttedag, og du er hjertelig velkommen til å ta med deg gamle skatter og bytte til noen nye.

Denne gangen har vi klær, utstyr til vinteraktiviteter, julepynt og juleverksted for de minste. Du vil også få mulighet til å kjøpe en enkel middag og kaffe.

Inngangsprisen:
Har du med deg klær du vil bytte betaler du 50kr
Har du ikke med deg klær å bytte betaler du 100kr

Hvis dere har noe dere vet at dere vil gi bort/bytte, så kan dere komme med det allerede nå på søndag og torsdag 17.oktober, eller etter avtale med Lill Katrin (93819565).

Inntektene fra byttedagen går til konfirmantenes prosjekt i Romania.

VELKOMMEN!

50 års jubileumsfest i Misjonskirken. Jubileumsgudstjenesten. Inge Eikeland leder.

Inge taler på kveldsmøte

Søndag 20. oktober kl. 19.00 taler Inge Eikeland på kveldsmøte.

Trofast leder ble hedret

Jens Rudjord ble hedret for mange års trofast innsats i søndagsskolen på søndagens gudstjeneste.

Misjonsbasar fredag 16. november 2018.

Misjonsbasar

Arbeidet med årets misjonsbasar er allerede i gang.

Tidslinjen og bibel-leseplan

Vi har begynt forfra i Bibelen og går gjennom høydepunktene i kronologisk rekkefølge.

Les hva pastoren vår oppfordrer oss til å be spesielt for i oktober.

Målet!

Det er ganske sterkt når Arne Viste, som i disse dager risikerer to års fengsel fordi han har gitt arbeid til 70 ureturnerbare asylsøkere, snakker om målet med livet.

Watoto skapte liv i Misjonskirka

Lørdag 5. oktober hadde vi besøk av barnekoret Watoto fra Uganda, og det var en konsert fylt av store smil, dans, og lovsang med forbilledlig tilbedelse.