Klesbyttedag

fredag 18. oktober 2019 kl. 14:00 - 17:00

byttedag18.oktober

Da er vi klare for høstens store byttedag, og du er hjertelig velkommen til å ta med deg gamle skatter og bytte til noen nye.

Denne gangen har vi klær, utstyr til vinteraktiviteter, julepynt og juleverksted for de minste. Du vil også få mulighet til å kjøpe en enkel middag og kaffe.

Inngangsprisen:
Har du med deg klær du vil bytte betaler du 50kr
Har du ikke med deg klær å bytte betaler du 100kr

Hvis dere har noe dere vet at dere vil gi bort/bytte, så kan dere komme med det allerede nå på søndag og torsdag 17.oktober, eller etter avtale med Lill Katrin (93819565).

Inntektene fra byttedagen går til konfirmantenes prosjekt i Romania.

VELKOMMEN!

Felles drive-in-gudstjeneste i pinsa!

Mandag 1. juni - 2. pinsedag kl.12.00 inviterer Farsund og Lista misjonskirke til felles drive-in gudstjeneste ved hangaren ved Lista flyplass.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Husk ekstraordinært årsmøte onsdag 27.05.20

Husk årsmøte i morgen onsdag 27. mai.

Elevation Worship synger «Do It Again».

Gjenåpning av misjonskirka

Endelig kan vi begynne å samles igjen, og allerede nå på Søndag 24. mai kl. 19.00 inviteres det til bønn og lovsang igjen i Farsund Misjonskirke. Mai Britt og Svein Morten Havaas leder oss i lovsang. Appell ved Maria Morfjord. På grunn av restriksjoner i forbindelse med Koronapandemien, er det dessverre kun de 50 første…

Dette velsigner, ber og takker vi for i mai.

«The UK Blessing» av ulike lovsangsledere. Guds velsignelse kan vi også ta imot 17. mai-helgen.

Fagert er landet og arven!

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Video fra påskens bilrebus

Her er en liten video som oppsummerer bilrebusen som menigheten arrangerte i forlengelse av drive-in-gudstjenesten 1.påskedag.