Onsdagskafe i partallsuker

onsdag 22. september kl. 12:00 - 13:00
|Gjentakende Arrangement (Se alle)

An event every 2 weeks that begins at 12:00 on onsdag, repeating until torsdag 4. november 2021

Har du fri mellom kl.12:00 og 13:00 på onsdager og har lyst å spise lunsj sammen med noen? Da er du velkommen til Farsund Misjonskirke. Der tilbyr vi rundstykker og vafler pluss god tid til prat! Du får også med deg «Ord for dagen». Maten er gratis, men ønsker du å betale litt, så går pengene til det diakonale arbeidet i kirka vår. Første onsdagskafe blir 8. september og deretter hver 14. dag.

Arr. Diakoniutvalget

Felles Alle sammen-møte – se bildene

Søndag 19. september holdt misjonskirkene på Lista og Farsund felles Alle sammen-møte på Langåker - med Viggo Klausen som gjestetaler. Se bildene fra den flotte samlingen her.

CeCe Winans fremfører «Worthy Of It All».

Alle sammen-møte 18. oktober 2015. Viggo Klausen taler.

Velkommen til Alle sammen-gudstjeneste!

På søndag blir det felles Alle sammen gudstjeneste kl. 11:00 i Lista Misjonskirke!

Bilder fra menighetsweekenden

En fantastisk menighetsweekend ble gjennomført «på hjemmebane» helgen 10. til 12. september. Her er bildene.

Velkommen til møte

Som en del av menighetsweekend blir det kveldsmøte i kveld kl. 19:30 og formiddagsmøte i morgen søndag 12. september kl. 12:00.

Sean Carter, Melanie Tierce & Kaden Slay med flere synge «I'll Fix My Eyes».

Foreldrekurs: Tro på hjemmebane

Fredag 17. september kl. 19.00-22.00 vil vi gjerne invitere dere til foreldrekurs som heter: Tro på hjemmebane.

Kveldsmøte 5. september

Søndag 5. september kl 19:00 blir det kveldsmøte i Farsund Misjonskirke.

Onsdagskafe i partallsuker