lørdag 28. november kl. 20:00 - 23:30
|Gjentakende Arrangement (Se alle)

An event every 2 weeks that begins at 20:00 on lørdag, repeating until søndag 13. desember 2020

Velkommen til Safari!

Dette er en kveld for ungdommen som er fra 8.klasse og oppover. Det blir Kahoot, leker, andakt og mer!

Det blir også kiosk etter møtet med mulighet for å kjøpe snacks og drikke.

Stemningsfull adventsvandring

Søndagens adventsvandring på Varbak ble stemningsfull og innholdsrik - for store og små.

Advent med Viggo – første episode

Hver søndag i advent i år legger Misjonskirken Ung ut en splitter ny episode av en ny adventsserie med Viggo Klausen, som vi kjenner godt fra flere besøk i menigheten. Her er første episode.

Helene Bøksle fremfører adventssangen «Tenn lys».

Advent i Farsund Misjonskirke

Planene for samlinger i adventen 2020 er klare! Hjertelig velkommen!

Digitalt fellesskap på Alle sammen-møte

Søndagens Alle sammen-gudstjeneste var historisk og kreativ. For aller første gang ble det forsøkt digital gudstjeneste via et nettmøteprogram.

Sørlandskirken fremfører «Jeg vil gi deg o Herre min lovsang».

Alle sammen zoom-samling

På grunn av dagens situasjon så kan vi ennå ikke ha fysisk gudstjeneste sammen kommende søndag. Derfor vil det bli en digital alle sammen gudstjeneste med zoom istedenfor.

Søndag for de forfulgte ble markert med lystenning, forbønn og undertegning av opprop.

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å takke og be for i november/ desember.