Familiefest for alle

Også årets 17. mai-fest ble en god opplevelse for alle generasjoner. Se bildene!

Per Erik Drønen og Emma Sofia Morfjord ledet festen med stødig hånd. Som vanlig var det særdeles god bevertning og et spennende og variert program med nasjonalsanger, lek og moro, tale ved pastor Maria Morfjord og til og med limbo-dans!

Årets 17. mai-er er alltid festens høydepunkt. I år var det Laila Martine Hellang som stakk av med den prestisjetunge tittelen.

Festen var alt i alt en flott avslutning på nasjonaldagen. Se bildene i bilderigg ovenfor.

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Kveldsmøte med Vokal

Førstkommende søndag 8. september kl. 19.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Watoto-konsert i Misjonskirken

Lørdag 5. oktober kl 17.00 blir det konsert med barnekoret Watoto fra Uganda.

Se hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i september.

Se bilder fra menighetsweekenden

En flott menighetsweekend er tilbakelagt. Her er bilder fra en vellykket helg.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Drevet av sult!

«Sulten får en arbeidskar til å slite, hungeren driver han fram.» Ordspråkene 16:26

Minneord etter Thoralf Nordbø

Dette er minneordet som pastor Maria Morfjord leste i Thoralf Nordbøs begravelse. Thoralf var menighetens grunnlegger og første pastor. Minneordet publiseres på nettsiden etter godkjennelse av familien.