Fantastisk julaften – med ungt preg

Årets julaften-gudstjeneste ble en fantastisk fin opplevelse – preget av ungt engasjement.

De utflyttede ungdommene Ole Jakob Viken og Bente Smit ledet gudstjenesten på en flott måte. De involverte også andre studenter ved å intervjue dem: Bernhardus Havaas, Christer Høiland og Svein Carlos Heimvoll. Interessant å høre hva de gjør og hvordan de tar med seg Jesus i hverdagen på bibelskole og i studietid.

Unge Sunniva Rudlende sang også to flotte solosanger – akkompagnert av sin mor, Jorunn Rudlende. Sistnevnte ledet også forsangen sammen med to fedre med døtre; Jan Erik og Astrid Unhammer og Jens og Alida Rudjord. Og Mathias Landmark og Sverre Tobias Eng leste juleevangeliet – fra en av de nye bibeloversettelsene. Flott!

I vår pastors juleferie var Markus Kvavik hentet inn som gjestetaler. Og for en flott tale han holdt! Alle fremmøtte ble utfordret til å utforske julens budskap – dette må vi komme til bunns i – enten man tror eller ikke tror.

Julestemningen senket seg over forsamlingen da «Deilig er jorden» ble sunget mot slutten. En flott måte å gå inn i høytiden på. Og det – som vanlig – i en fullsatt misjonskirke på julaften.

Se flere bilder fra samlingen nedenfor.

Se andre nyheter

Vi trenger gevinster!

Det nærmer seg tida for misjonsbasar som blir på fredag 13. november. I år blir det litt annerledes på grunn av Corona, noe vi syns er leit. Men ønsket om å samle inn til Misjon er like sterkt som før, kanskje enda sterkere. Behovene på skolene i Baranquilla har også økt som følger av Corona….

Se mer »

Viggo Klausen kommer på besøk!

Fra 9-11 oktober får vi besøk av Viggo Klausen! Dette blir en helg med noe både for de store og de små, og kan anbefales på det varmeste. Viggo har i over tjue år besøkt menigheter og arrangementer i de fleste kirkesamfunn i Norge, i tillegg til internasjonale oppdrag. Han utarbeider også stadig nytt materiell for barn…

Se mer »

Fellesmøte på Lista

Hjertelig velkommen til fellesgudstjeneste i Lista Misjonskirke på søndag 27. september kl 11:00. Det blir lovsang og Jonas Hompland skal tale. Vi håper at du tar turen innom. OBS: Det er ikke gudstjeneste hos oss i Farsund Misjonskirke denne søndagen.

Se mer »

Vi gratulerer!

I dette året, 2020, har menigheten en rekke jubilanter! Og de ønsker vi å gratulere, noen på etterskudd og noen litt på forskudd. Yvonne Loua fylte 50 år den 19. august Svein Carlos Heimvoll fylte 20 år den 1. september Martin Morfjord fylte 40 år den 3. september Sivert Johannes Nesheim fylte 20 år den…

Se mer »

Velkommen til Kveldsmøte 20. september

Du er hjertelig velkommen til kveldsmøte kommende søndag 20. september kl 19:00 Det blir bønn, lovsang ledes av Svein Morten Havaas, og tale av Maria Morfjord.

Se mer »

Helgens musikkvideo

Filadelfia Lovsang og Neteland synger «Hellig er ditt navn».

Se mer »

Barne- og ungdomspastor

Har du/dere lyst til å jobbe med barn og ungdom, sammen med andre som elsker Jesus? Vi i Farsund Misjonskirke søker etter en barne- og ungdomspastor i inntil 80% stilling. Vi ønsker å kjenne Jesus og gjøre Ham kjent. Våre verdier er Levende, raus og relevant, Tro – virksom i kjærlighet. Vi har mange ulike…

Se mer »

Her er årets konfirmanter

Årets konfirmanter ble presentert på søndagens gudstjeneste.

Se mer »

Fartsfylt og innholdsrik gudstjeneste

Alle sammen-gudstjenesten søndag var av den fartsfylte og innholdsrike slagen. Se bildene.

Se mer »