Fellesskap med Lista

Søndag 7. oktober kl. 19.00 blir det felles kveldsmøte i Misjonskirken sammen med vår søstermenighet på Lista.

Ungdomspastor i Lista Misjonskirke, Jonas Hompland, som talte hos oss sist søndag, skal tale også denne søndagen. De som hørte ham sist, vet at de har noe bra i vente. Og de som ikke har hørt ham, kan glede seg til et spennende, friskt og godt bekjentskap på talerstolen. Ungdom oppfordres spesielt til å prioritere denne kvelden på grunn av taleren!

Lovsangen er det også Lista-gjengen som står for – ved deres faste lovsangsteam.

Gode grunner til å velge et par timer i Misjonskirken som en fin avslutning på høstferien, med andre ord! 🙂

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Kveldsmøte med Vokal

Førstkommende søndag 8. september kl. 19.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Watoto-konsert i Misjonskirken

Lørdag 5. oktober kl 17.00 blir det konsert med barnekoret Watoto fra Uganda.

Se hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i september.

Se bilder fra menighetsweekenden

En flott menighetsweekend er tilbakelagt. Her er bilder fra en vellykket helg.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Drevet av sult!

«Sulten får en arbeidskar til å slite, hungeren driver han fram.» Ordspråkene 16:26

Minneord etter Thoralf Nordbø

Dette er minneordet som pastor Maria Morfjord leste i Thoralf Nordbøs begravelse. Thoralf var menighetens grunnlegger og første pastor. Minneordet publiseres på nettsiden etter godkjennelse av familien.