Fellesskap med Lista

Søndag 7. oktober kl. 19.00 blir det felles kveldsmøte i Misjonskirken sammen med vår søstermenighet på Lista.

Ungdomspastor i Lista Misjonskirke, Jonas Hompland, som talte hos oss sist søndag, skal tale også denne søndagen. De som hørte ham sist, vet at de har noe bra i vente. Og de som ikke har hørt ham, kan glede seg til et spennende, friskt og godt bekjentskap på talerstolen. Ungdom oppfordres spesielt til å prioritere denne kvelden på grunn av taleren!

Lovsangen er det også Lista-gjengen som står for – ved deres faste lovsangsteam.

Gode grunner til å velge et par timer i Misjonskirken som en fin avslutning på høstferien, med andre ord! 🙂

Penger

Sommergave

Selv om menigheten tar «sommerferie» på programmet, håper vi at du vil vi menigheten en økonomisk sommergave.

Søndag 23. juni

St. Hansaften er det møte kl. 18.00 i kapellet på Åpta Misjonssenter.

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i juni og juli.

Kom Hellige Ånd!

Har du noen gang lurt på hvorfor pinsen er i pinsen? Vi har nettopp feiret pinse, så dette har jeg tenkt litt på.

Sommerfest 2016. Sandy og Stian Smit ledet.

Sommerfest i Laundal

Førstkommende søndag 16. juni er det menighetens sommerfest.