Fellesskap med Lista

Søndag 7. oktober kl. 19.00 blir det felles kveldsmøte i Misjonskirken sammen med vår søstermenighet på Lista.

Ungdomspastor i Lista Misjonskirke, Jonas Hompland, som talte hos oss sist søndag, skal tale også denne søndagen. De som hørte ham sist, vet at de har noe bra i vente. Og de som ikke har hørt ham, kan glede seg til et spennende, friskt og godt bekjentskap på talerstolen. Ungdom oppfordres spesielt til å prioritere denne kvelden på grunn av taleren!

Lovsangen er det også Lista-gjengen som står for – ved deres faste lovsangsteam.

Gode grunner til å velge et par timer i Misjonskirken som en fin avslutning på høstferien, med andre ord! 🙂

Richard Smallwood fremfører «The Center Of My Joy».

The 3 Winans Brothers fremfører «Trust In God».

Sommerens bønneemner

Her er bønneemnene pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i sommer.

Gratulerer, Sunniva og Tobias!

Lørdag 18. juli ga Sunniva Eikeland og Tobias Mersland hverandre sitt JA i Lyngdal Misjonskirke.

Sommergrønn sjel

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Ricky Dillard fremfører «Any Day Now» live.

Nicole C. Mullen fremfører «My Redeemer Lives».

Gudstjeneste 5 juli 2020

Siste gudstjeneste før sommerferien

Siste gudstjeneste før sommerferien hadde vi 5. juli. Det var på ingen måte slapt sommermodus over, men derimot full av liv.

Gratulerer til Karen og Torleiv-Emil!!!

Lørdag 27. juni ble Karen Smit og Torleiv-Emil Eng gift i Farsund Misjonskirke.