Fellesskap med Lista

Søndag 7. oktober kl. 19.00 blir det felles kveldsmøte i Misjonskirken sammen med vår søstermenighet på Lista.

Ungdomspastor i Lista Misjonskirke, Jonas Hompland, som talte hos oss sist søndag, skal tale også denne søndagen. De som hørte ham sist, vet at de har noe bra i vente. Og de som ikke har hørt ham, kan glede seg til et spennende, friskt og godt bekjentskap på talerstolen. Ungdom oppfordres spesielt til å prioritere denne kvelden på grunn av taleren!

Lovsangen er det også Lista-gjengen som står for – ved deres faste lovsangsteam.

Gode grunner til å velge et par timer i Misjonskirken som en fin avslutning på høstferien, med andre ord! 🙂

Pastoren ble feiret

Vår kjære pastor, Maria Morfjord, fyller 40 år mandag 27. mai. Det ble markert med kakefest og gaveoverrekkelse på søndagens gudstjeneste.

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Gospel fra Vokal

Førstkommende søndag 26. mai kl. 11.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Familiefest for alle

Også årets 17. mai-fest ble en god opplevelse for alle generasjoner. Se bildene!