Forsinkede julepresanger

Våre to ansatte; pastor Maria Morfjord og barne- og ungdomsarbeider Lill Katrin Island fikk forsinkede julepresanger på onsdagens menighetsmøte.

En symbolsk plante – fra en menighet som ønsker og jobber aktivt for åndelig vekst – var gaven styreleder Kåre Heimvoll overrakte på vegne av hele menigheten. Som en symbolsk takk for alt de to i staben vår bidrar med gjennom året. Vi er så takknemlige for den fantastiske jobben de gjør – og at de gjør det med glød, iver og ekte Jesus-kjærlighet!

Pastor Maria Morfjord og barne- og ungdomsarbeider Lill Katrin Island får plante i forsinket julegave fra menigheten på menighetsmøtet onsdag 8. januar 2020. Styreleder Kåre Heimvoll overrakte gaven.

Lovsang. Praise. Worship. Lovsangskveld. Illustrasjonsfoto.

Ny bønn- og lovsangskveld

Hanne Vennebo Turøy med flere leder lovsangen og Anne Siv Unhammer taler på bønn- og lovsangskveld søndag 9. februar.

Penger

Nytt kjøkken på gang – slik kan du gi

Det jobbes med planer for å oppgradere kjøkkenet. Men først må økonomien på plass - både til dette prosjektet og for menighetens løpende drift.

Menighetsskolen Modul 3. Kveldsmat.

Menighetsdag i mars

Det planlegges en hel dag hvor vi som menighet kommer sammen for å søke Gud og dele tanker omkring menighetens strategi og handlingsplan.

Ny tacofest planlegges

Vi har allerede satt dato for neste tacofest i Misjonskirka: Fredag 13. mars.

Fellesskap. Samhold. Menighet. Menighetsmøte.

Årsmøte 26. februar

Onsdag 26. februar kl 19.30 holder vi årsmøte i menigheten.

Huskefinger. Husk!

Menighetsmøte

Vi avholder et kort menighetsmøte søndag 2. februar kl 12.30 (rett etter gudstjenesten).

Dette velsigner, ber og takker vi for i februar...

Raushetens tid

Nå er det tid for å være rause med hverandre.

Tverrkirkelig bibelhelg

Frelsesarmeen i Farsund, Farsund menighet og Farsund Misjonskirke går sammen om å arrangere Bibelseminar i forbindelse Bibeldagen i februar.