Første lovsangskveld i 2019

Førstkommende søndag, 13. januar kl. 19.00, er det lovsangskveld igjen i Misjonskirken.

Det er Svein Morten «Motti» Havaas som står i bresjen for arrangementet. Med seg denne gangen har han sangerne Mai Britt Havaas, Jorunn Rudlende, Hanne Vennebo Turøy og Kamilla Landmark til å lede lovsangen.

På lovsangskveldene er vi også åpne for hva Gud vil tale gjennom frie vitnesbyrd. Og det er kontinuerlig mulighet for forbønn underveis i en egen forbønnskrok.

Denne søndagen er det vår pastor Maria Morfjord som holder en appell.

Få med deg denne kvelden! En perfekt kveld å ta med seg en venn på også. Her virker Guds ånd i trygge og gode omgivelser, mens Jesu-navnet løftes opp i lovsang og tilbedelse.

Pastoren ble feiret

Vår kjære pastor, Maria Morfjord, fyller 40 år mandag 27. mai. Det ble markert med kakefest og gaveoverrekkelse på søndagens gudstjeneste.

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Gospel fra Vokal

Førstkommende søndag 26. mai kl. 11.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Familiefest for alle

Også årets 17. mai-fest ble en god opplevelse for alle generasjoner. Se bildene!