Fra øst kom de vise menn. Og fra øst får vi besøk i helga. Det lover godt!

Drammensungdommer med sin pastor, disse Jesu Kristi tjenere, hilser alle de hellige i Farsund Misjonskirke.

Maria profilJeg vil at dere skal vite, mine søsken, at de ofte har satt seg fore å komme til oss, men er blitt forhindret helt til nå. For de ville gjerne høste frukter også hos oss, som blant de andre folkeslagene (blant annet rumenere og sigøynere da noen av oss traff dem sist på vår misjonsreise til Romania i sommer).

Nå håper vi at vinteren ikke blir så hard at de må overvintre i Kristiansand på vei vestover til Farsund.

For vi skammer oss ikke over evangeliet. Det er en Guds kraft til frelse for hver den som tror, drammensfolk først og så farsundsfolk. For i det åpenbares Guds rettferdighet av tro til tro, slik det står skrevet: Den rettferdige skal leve ved tro.

I tro og glede vil de dele fellesskap med oss fra førstkommende fredag kveld til søndag formiddag. Vi anbefaler derfor lørdagens Åpent Hus kl 20.30 for alle som vil hilse på. Her gjelder ikke om du er ung eller gammel, for vi har alle del i den sammen gleden: Jesus Kristus har frigjort oss! Dette er en tro som er virksom i kjærlighet. Selv om våre gjester reiser søndag formiddag, fortsetter vi med å lovprise Jesus og kommer sammen søndag til lovsangskveld kl 19.00.

Legg vinn på gjestfriheten og la kjærligheten være oppriktig, vær ikke lunkne, men ivrige og brennende i Ånden.

Forøvrig oppfordrer jeg dere til å studere Paulus brev til romerne. Ja, sannelig fikk du også en bitteliten smakebit her 😉 Velbekomme!

Hilsen en Paulus-inspirert pastor, Maria Morfjord

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Kveldsmøte med Vokal

Førstkommende søndag 8. september kl. 19.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Watoto-konsert i Misjonskirken

Lørdag 5. oktober kl 17.00 blir det konsert med barnekoret Watoto fra Uganda.

Se hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i september.

Se bilder fra menighetsweekenden

En flott menighetsweekend er tilbakelagt. Her er bilder fra en vellykket helg.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Drevet av sult!

«Sulten får en arbeidskar til å slite, hungeren driver han fram.» Ordspråkene 16:26

Minneord etter Thoralf Nordbø

Dette er minneordet som pastor Maria Morfjord leste i Thoralf Nordbøs begravelse. Thoralf var menighetens grunnlegger og første pastor. Minneordet publiseres på nettsiden etter godkjennelse av familien.