Fra øst kom de vise menn. Og fra øst får vi besøk i helga. Det lover godt!

Drammensungdommer med sin pastor, disse Jesu Kristi tjenere, hilser alle de hellige i Farsund Misjonskirke.

Maria profilJeg vil at dere skal vite, mine søsken, at de ofte har satt seg fore å komme til oss, men er blitt forhindret helt til nå. For de ville gjerne høste frukter også hos oss, som blant de andre folkeslagene (blant annet rumenere og sigøynere da noen av oss traff dem sist på vår misjonsreise til Romania i sommer).

Nå håper vi at vinteren ikke blir så hard at de må overvintre i Kristiansand på vei vestover til Farsund.

For vi skammer oss ikke over evangeliet. Det er en Guds kraft til frelse for hver den som tror, drammensfolk først og så farsundsfolk. For i det åpenbares Guds rettferdighet av tro til tro, slik det står skrevet: Den rettferdige skal leve ved tro.

I tro og glede vil de dele fellesskap med oss fra førstkommende fredag kveld til søndag formiddag. Vi anbefaler derfor lørdagens Åpent Hus kl 20.30 for alle som vil hilse på. Her gjelder ikke om du er ung eller gammel, for vi har alle del i den sammen gleden: Jesus Kristus har frigjort oss! Dette er en tro som er virksom i kjærlighet. Selv om våre gjester reiser søndag formiddag, fortsetter vi med å lovprise Jesus og kommer sammen søndag til lovsangskveld kl 19.00.

Legg vinn på gjestfriheten og la kjærligheten være oppriktig, vær ikke lunkne, men ivrige og brennende i Ånden.

Forøvrig oppfordrer jeg dere til å studere Paulus brev til romerne. Ja, sannelig fikk du også en bitteliten smakebit her 😉 Velbekomme!

Hilsen en Paulus-inspirert pastor, Maria Morfjord

Menighetsskolen modul 2, dag 2: Thomas Aas Pedersen og Kjell Birkeland underviser.

Husk å melde deg på «Forny drømmen»!

Har du husket å melde deg på til modul 4 i Menighetsskolen «Forny drømmen» lørdag 29. januar?

Gaither Vocal Band fremfører «Worthy The Lamb».

Velkommen til dele- og lovsangskveld

På søndag 16. januar kl 19.00 blir det lovsangskveld og delekveld i Farsund Misjonskirke. Lovsangen blir ledet av Mai Britt og Svein Morten Havaas.

Onsdagskafe kommende onsdag

Hjertelig velkommen til onsdagskafe 12. januar kl. 12:00. Dette er første samling i 2022 og det blir mat og godt felleskap. Denne gangen blir det deilige rundstykker og vafler. I tillegg vil Samuel vise film fra Loshavn og Lista Fyr.

Frisk og fin start på gudstjenesteåret

Restriksjonene gjør at vi ikke kan holde gudstjeneste på vanlig måte. Men søndagens opplegg på Mosvold var en god erstatning.

Charity Gayle med flere fremfører «My God Fights For Me».

Friluftssamling kommende søndag.

Hjertelig velkommen til friluftssamling på lekeplassen ved mosvoldtjernet kl 11.00 kommende søndag 9. januar.

Takk til Markus!

Styret takker Markus Kvavik.

Advent med Viggo Klausen – 4. episode

Se fjerde episode av Viggo Klausens adventsserie. Gjør det gjerne sammen med hele familien eller noen barn du kjenner!