Friske skudd!

«Se, jeg gjør noe nytt. Nå spirer det fram. Merker dere det ikke? Ja, jeg legger vei i ørkenen, elver i ødemarken.» Jes 43:19

Maria profilAv pastor Maria Morfjord

Nå popper naturen med alt som den skjulte i hemmelighet over vinteren. Det som bare lå som en drøm, blir nå til virkelighet.

Slik er det også i Farsund Misjonskirke nå! Mye har ligget latent og det har blitt «ruget på», men nå er tiden hvor drømmer blir til virkelighet. Ja, det er allerede i gang!

Merker dere det ikke? Kjenner dere ikke hvordan det sitrer av liv i det som skjer? Vel, hold fast – det kommer mer!

Søndagene 12. og 19. mai får du høre fra 2 undergrupper fra Vekst-teamet. Først ute er gruppen som har kostet støv av menighetens historie. De har funnet GULL! Så dette må deles med resten av menigheten! Lovsangskvelden 19. mai får vi høre hva gruppen for ekstern analyse har funnet ut. De har gjort en kjempejobb med å intervjue mange sentrale personer i byen, og de sitter igjen med et tydelig bilde av hvilke behov vi kan møte.

Skal vi la slik kjempeinnsats og viktig kunnskap bare munne ut i et dokument som havner i skuffen? Nei, på ingen måte! Derfor har vi også valgt å bruke noen søndagsmøter til å dele dette med alle. Og dette vil ruste oss godt til menighetsmøtet 22. mai hvor vi, med alt vi har i bagasjen fra menighetsskolen, skal se framover. Vi er midt i en veldig spennende prosess!

Kirkens fødselsdag – pinsen – skal vi i år feire sammen med Frelserens kirke.

Og du har vel fått med deg at det blir menighetsweekend til høsten? 30. aug – 1. sept på Åpta. Sett av helga for den vil du ikke gå glipp av!

Etterhvert vil det dryppe inn en del info på hjemmesiden, så sjekk den jevnlig for å holde deg oppdatert 🙂

Lovsang. Praise. Worship. Lovsangskveld. Illustrasjonsfoto.

Bønn og lovsang

Annenhver søndag kveld fremover blir det bønn og lovsang i Misjonskirken. Den første av disse samlingene er allerede søndag 12. januar.

Forsinkede julepresanger

Våre to ansatte; pastor Maria Morfjord og barne- og ungdomsarbeider Lill Katrin Island fikk forsinkede julepresanger på onsdagens menighetsmøte.

Strategien er lagt fram

På et menighetsmøte med rekordstort oppmøte la Strategiteamet fram sine tanker, forslag og utfordringer onsdag kveld. Det er nå det begynner!

Menighetsweekend på Solstrand august 2016. Ungdomsbandet øver.

Invitasjon til samling av medarbeidere i lovsangstjenesten

Vi er glade for å ha mange som både vil og kan bidra med lovsang og musikk i Misjonskirka. Lovsang er en viktig del av vårt fellesskap og tilbedelse! Nå vil vi gjerne samle alle dere som har lyst til å være med å bidra i lovsangstjenesten, enten du har vært med før eller er…

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Husk onsdagens møte!

Det er blitt informert i mange kanaler, men gjentas her. Onsdag 8. januar kl. 19.30 bør du komme på menighetsmøte i Misjonskirken.

Reklamerte for Nord-Norge

Sunniva Eikeland og Tobias Mersland var solide ambassadører for Nord-Norge på søndagens gudstjeneste.

Fantastisk julaften – med ungt preg

Årets julaften-gudstjeneste ble en fantastisk fin opplevelse - preget av ungt engasjement.

Huskefinger. Husk!

Viktig menighetsmøte!

Onsdag 8. januar kl 19.30 holder vi et svært viktig menighetsmøte.

Juleferie for staben

Til opplysning: Denne julen tar både Pastor Maria Morfjord og barne- og ungdomsarbeider Lill Katrin Island juleferie for å besøke familie. Maria er borte 22.12 – 30.12, Lill Katrin er borte 20.12 – 30.12. Om det skulle være noe spesielt som kommer opp, så går det an å sende en epost/sms.