Friske skudd!

«Se, jeg gjør noe nytt. Nå spirer det fram. Merker dere det ikke? Ja, jeg legger vei i ørkenen, elver i ødemarken.» Jes 43:19

Maria profilAv pastor Maria Morfjord

Nå popper naturen med alt som den skjulte i hemmelighet over vinteren. Det som bare lå som en drøm, blir nå til virkelighet.

Slik er det også i Farsund Misjonskirke nå! Mye har ligget latent og det har blitt «ruget på», men nå er tiden hvor drømmer blir til virkelighet. Ja, det er allerede i gang!

Merker dere det ikke? Kjenner dere ikke hvordan det sitrer av liv i det som skjer? Vel, hold fast – det kommer mer!

Søndagene 12. og 19. mai får du høre fra 2 undergrupper fra Vekst-teamet. Først ute er gruppen som har kostet støv av menighetens historie. De har funnet GULL! Så dette må deles med resten av menigheten! Lovsangskvelden 19. mai får vi høre hva gruppen for ekstern analyse har funnet ut. De har gjort en kjempejobb med å intervjue mange sentrale personer i byen, og de sitter igjen med et tydelig bilde av hvilke behov vi kan møte.

Skal vi la slik kjempeinnsats og viktig kunnskap bare munne ut i et dokument som havner i skuffen? Nei, på ingen måte! Derfor har vi også valgt å bruke noen søndagsmøter til å dele dette med alle. Og dette vil ruste oss godt til menighetsmøtet 22. mai hvor vi, med alt vi har i bagasjen fra menighetsskolen, skal se framover. Vi er midt i en veldig spennende prosess!

Kirkens fødselsdag – pinsen – skal vi i år feire sammen med Frelserens kirke.

Og du har vel fått med deg at det blir menighetsweekend til høsten? 30. aug – 1. sept på Åpta. Sett av helga for den vil du ikke gå glipp av!

Etterhvert vil det dryppe inn en del info på hjemmesiden, så sjekk den jevnlig for å holde deg oppdatert 🙂

Lill Katrin Island blir vår nye medarbeider.

Lill Katrin og Romania-teamet

Barne- og ungdomsarbeideren vår Lill Katrin Island taler og Romania-teamet deltar på gudstjenesten søndag 18. august kl. 11.00.

Penger

Sommergave

Selv om menigheten tar «sommerferie» på programmet, håper vi at du vil vi menigheten en økonomisk sommergave.

Søndag 23. juni

St. Hansaften er det møte kl. 18.00 i kapellet på Åpta Misjonssenter.

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i juni og juli.

Kom Hellige Ånd!

Har du noen gang lurt på hvorfor pinsen er i pinsen? Vi har nettopp feiret pinse, så dette har jeg tenkt litt på.

Sommerfest 2016. Sandy og Stian Smit ledet.

Sommerfest i Laundal

Førstkommende søndag 16. juni er det menighetens sommerfest.