Friske skudd!

«Se, jeg gjør noe nytt. Nå spirer det fram. Merker dere det ikke? Ja, jeg legger vei i ørkenen, elver i ødemarken.» Jes 43:19

Maria profilAv pastor Maria Morfjord

Nå popper naturen med alt som den skjulte i hemmelighet over vinteren. Det som bare lå som en drøm, blir nå til virkelighet.

Slik er det også i Farsund Misjonskirke nå! Mye har ligget latent og det har blitt «ruget på», men nå er tiden hvor drømmer blir til virkelighet. Ja, det er allerede i gang!

Merker dere det ikke? Kjenner dere ikke hvordan det sitrer av liv i det som skjer? Vel, hold fast – det kommer mer!

Søndagene 12. og 19. mai får du høre fra 2 undergrupper fra Vekst-teamet. Først ute er gruppen som har kostet støv av menighetens historie. De har funnet GULL! Så dette må deles med resten av menigheten! Lovsangskvelden 19. mai får vi høre hva gruppen for ekstern analyse har funnet ut. De har gjort en kjempejobb med å intervjue mange sentrale personer i byen, og de sitter igjen med et tydelig bilde av hvilke behov vi kan møte.

Skal vi la slik kjempeinnsats og viktig kunnskap bare munne ut i et dokument som havner i skuffen? Nei, på ingen måte! Derfor har vi også valgt å bruke noen søndagsmøter til å dele dette med alle. Og dette vil ruste oss godt til menighetsmøtet 22. mai hvor vi, med alt vi har i bagasjen fra menighetsskolen, skal se framover. Vi er midt i en veldig spennende prosess!

Kirkens fødselsdag – pinsen – skal vi i år feire sammen med Frelserens kirke.

Og du har vel fått med deg at det blir menighetsweekend til høsten? 30. aug – 1. sept på Åpta. Sett av helga for den vil du ikke gå glipp av!

Etterhvert vil det dryppe inn en del info på hjemmesiden, så sjekk den jevnlig for å holde deg oppdatert 🙂

Julespill Between, konfirmanter og andre 9. desember 2018.

Ungdommelig julespill

Søndag 8. desember kl. 17.00 blir det ny adventsamling - med julespill.

Stemningsfull adventsamling

Årets første adventsamling satte de fremmøtte i den rette stemningen til «ventetiden» i desember.

Julaften 2013. Wenke Heimvoll leder.

Årets første adventsamling

Wenke Heimvoll taler på årets første adventsamling førstkommende søndag 1. desember kl. 17.00.

Godt representert på Gi Jesus Videre

Denne flotte gjengen - pluss noen til - representerte menigheten vår på den viktige konferansen «Gi Jesus Videre» på Q42 i Kristiansand denne helgen.

Tidslinjen og bibel-leseplan

Vi har begynt forfra i Bibelen og går gjennom høydepunktene i kronologisk rekkefølge.

Huskefinger. Husk!

Viktig menighetsmøte!

Onsdag 8. januar kl 19.30 holder vi et svært viktig menighetsmøte. Sett av dagen allerede nå!

Misjonskirken. Kirkebygget.

Endring av møtetidspunkt

På grunn av at mange av våre folk er deltakere på konferansen «Gi Jesus videre» i Q42 i Kristiansand neste helg, er gudstjenesten søndag 24. november flyttet fra kl. 11.00 til kveldsmøte kl. 19.00.

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i november.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Helhjerta og raus

Abraham lot seg ikke distrahere av lettvinte løsninger og fristelser. Josef betalte prisen for drømmene Gud ga uten å bli bitter. Drømmene som tilsynelatende handlet om berømmelse og ære, handlet egentlig om å redde liv.