Gi Jesus videre

22. -24. november blir det stor tverrkirkelig konferanse i Q42-lokalene i Kristiansand, med tema å gi Jesus videre til neste generasjon.

Levende Tro har hentet veldig mye fra konferansen ORANGE i Atlanta, USA, men nå har vi altså fått Orange på norsk – og det nesten i bakhagen vår.

Det er allerede mange påmeldte fra menigheten, så bli gjerne med du også!! Gi gjerne beskjed til Maria Morfjord hvis du melder deg på – så har vi en oversikt over hvem som er med fra menigheten.

50 års jubileumsfest i Misjonskirken. Jubileumsgudstjenesten. Inge Eikeland leder.

Inge taler på kveldsmøte

Søndag 20. oktober kl. 19.00 taler Inge Eikeland på kveldsmøte.

Trofast leder ble hedret

Jens Rudjord ble hedret for mange års trofast innsats i søndagsskolen på søndagens gudstjeneste.

Misjonsbasar fredag 16. november 2018.

Misjonsbasar

Arbeidet med årets misjonsbasar er allerede i gang.

Tidslinjen og bibel-leseplan

Vi har begynt forfra i Bibelen og går gjennom høydepunktene i kronologisk rekkefølge.

Les hva pastoren vår oppfordrer oss til å be spesielt for i oktober.

Målet!

Det er ganske sterkt når Arne Viste, som i disse dager risikerer to års fengsel fordi han har gitt arbeid til 70 ureturnerbare asylsøkere, snakker om målet med livet.

Watoto skapte liv i Misjonskirka

Lørdag 5. oktober hadde vi besøk av barnekoret Watoto fra Uganda, og det var en konsert fylt av store smil, dans, og lovsang med forbilledlig tilbedelse.