Gi Jesus videre

22. -24. november blir det stor tverrkirkelig konferanse i Q42-lokalene i Kristiansand, med tema å gi Jesus videre til neste generasjon.

Levende Tro har hentet veldig mye fra konferansen ORANGE i Atlanta, USA, men nå har vi altså fått Orange på norsk – og det nesten i bakhagen vår.

Det er allerede mange påmeldte fra menigheten, så bli gjerne med du også!! Gi gjerne beskjed til Maria Morfjord hvis du melder deg på – så har vi en oversikt over hvem som er med fra menigheten.

Richard Smallwood fremfører «The Center Of My Joy».

The 3 Winans Brothers fremfører «Trust In God».

Sommerens bønneemner

Her er bønneemnene pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i sommer.

Gratulerer, Sunniva og Tobias!

Lørdag 18. juli ga Sunniva Eikeland og Tobias Mersland hverandre sitt JA i Lyngdal Misjonskirke.

Sommergrønn sjel

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Ricky Dillard fremfører «Any Day Now» live.

Nicole C. Mullen fremfører «My Redeemer Lives».

Gudstjeneste 5 juli 2020

Siste gudstjeneste før sommerferien

Siste gudstjeneste før sommerferien hadde vi 5. juli. Det var på ingen måte slapt sommermodus over, men derimot full av liv.

Gratulerer til Karen og Torleiv-Emil!!!

Lørdag 27. juni ble Karen Smit og Torleiv-Emil Eng gift i Farsund Misjonskirke.