Gjenåpning av misjonskirka

Endelig kan vi begynne å samles igjen, og allerede nå på Søndag 24. mai kl. 19.00 inviteres det til bønn og lovsang igjen i Farsund Misjonskirke. Mai Britt og Svein Morten Havaas leder oss i lovsang. Appell ved Maria Morfjord. På grunn av restriksjoner i forbindelse med Koronapandemien, er det dessverre kun de 50 første som får plass.

Smittevern i kirka
Før du kommer i kirka, er det viktig at du kjenner til våre nye rutiner. Formålet med rådene er å redusere risiko for smitte med covid-19.  De fire grunnpilarene for å bremse smittespredning er:

1. Syke personer skal ikke delta på kirkelige arrangementer
    • Dersom du kan være korona-syk, har symptomer på luftveisinfeksjon eller er i karantene kan du ikke delta.
    • Meld fra til pastor dersom du utvikler sykdom etter 1-2 dager etter arr.
  1. God hygiene
    • Vi forventer at du vasker hendene/bruker hånddesinfeksjon når du kommer.
    • Vi unngår håndhilsning, klemming og fysisk kontakt, men du blir ønsket velkommen med varme smil.
  1. God avstand og minst mulig kontakt mellom personer
    • Det skal være 1 meter avstand (tilsvarer to stolbredder) mellom oss. Personer fra samme familie kan sitte sammen.
    • Husk avstand ved inngang/utgang også.
  1. Minst mulig felles bruk og berøring av inventar og utstyr

Vi gleder oss til å se dere igjen, håper vi sees på søndag!

Felles drive-in-gudstjeneste i pinsa!

Mandag 1. juni - 2. pinsedag kl.12.00 inviterer Farsund og Lista misjonskirke til felles drive-in gudstjeneste ved hangaren ved Lista flyplass.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Husk ekstraordinært årsmøte onsdag 27.05.20

Husk årsmøte i morgen onsdag 27. mai.

Elevation Worship synger «Do It Again».

Dette velsigner, ber og takker vi for i mai.

«The UK Blessing» av ulike lovsangsledere. Guds velsignelse kan vi også ta imot 17. mai-helgen.

Fagert er landet og arven!

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Video fra påskens bilrebus

Her er en liten video som oppsummerer bilrebusen som menigheten arrangerte i forlengelse av drive-in-gudstjenesten 1.påskedag.

Maler. Maling. Malerjobb. Dugnad.

Vårens dugnad

Kjære menighet! Det er tid for dugnad!