Gjenhør med Aas Pedersen

Pastor i Bryne misjonskirke, Thomas Aas Pedersen, taler i søndagens gudstjeneste kl. 11.00.

Menigheten har blitt kjent med Thomas gjennom Menighetsskolens tre moduler, der han har undervist sammen med menighetsrådgiver Kjell Birkeland. Søndag 31. mars kl. 11.00 taler han Guds ord i gudstjenesten. Han har satt «Typisk Jesus» som overskrift for sin tale.

Det blir nattverd, samt parallelle samlinger for søndagsskolen og Be-tween under talen. Gudstjenesten ledes av Mari Unhammer, mens Mai Britt og Svein Morten «Motti» Havaas leder lovsangen.

Dette MÅ du få med deg! 🙂

Pastoren ble feiret

Vår kjære pastor, Maria Morfjord, fyller 40 år mandag 27. mai. Det ble markert med kakefest og gaveoverrekkelse på søndagens gudstjeneste.

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Gospel fra Vokal

Førstkommende søndag 26. mai kl. 11.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Familiefest for alle

Også årets 17. mai-fest ble en god opplevelse for alle generasjoner. Se bildene!