Gjensyn med Kirsten Watne

Søndag 3. mars kl. 11.00 får vi igjen besøk av Colombia-misjonær Kirsten Watne.

Sammen med sin avdøde ektemann, Svein, startet Kirsten opp nybrottsarbeid i millionbyen Barranquilla i Colombia for Det Norske Misjonsforbund. Ekteparet Watne, som i en årrekke var medlemmer i menigheten vår, fortsatte arbeidet også etter at de gikk av med pensjon – og Kirsten er still going strong. Nylig var hun i Colombia der det er bygd opp en splitter ny kirke i en av bydelene. Dette og mye annet spennende får vi høre mer om på søndagens gudstjeneste. Kirsten skal også tale Guds ord i møtet.

Menigheten har i årevis støttet arbeidet i Barranquilla – både med fast beløp og med sporadiske innsamlinger som misjonsbasarer og dedikerte kollekter. Også denne søndagen blir det Raus-kollekt til dette arbeidet.

Det er Mari Unhammer som leder søndagens møte. Svein Morten «Motti» Havaas spiller piano. Det er søndagsskole og between-samling parallelt med talen.

Vel møtt!

Richard Smallwood fremfører «The Center Of My Joy».

The 3 Winans Brothers fremfører «Trust In God».

Sommerens bønneemner

Her er bønneemnene pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i sommer.

Gratulerer, Sunniva og Tobias!

Lørdag 18. juli ga Sunniva Eikeland og Tobias Mersland hverandre sitt JA i Lyngdal Misjonskirke.

Sommergrønn sjel

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Ricky Dillard fremfører «Any Day Now» live.

Nicole C. Mullen fremfører «My Redeemer Lives».

Gudstjeneste 5 juli 2020

Siste gudstjeneste før sommerferien

Siste gudstjeneste før sommerferien hadde vi 5. juli. Det var på ingen måte slapt sommermodus over, men derimot full av liv.

Gratulerer til Karen og Torleiv-Emil!!!

Lørdag 27. juni ble Karen Smit og Torleiv-Emil Eng gift i Farsund Misjonskirke.