Skip to content

Gjensyn med Kirsten Watne

Søndag 3. mars kl. 11.00 får vi igjen besøk av Colombia-misjonær Kirsten Watne.

Sammen med sin avdøde ektemann, Svein, startet Kirsten opp nybrottsarbeid i millionbyen Barranquilla i Colombia for Det Norske Misjonsforbund. Ekteparet Watne, som i en årrekke var medlemmer i menigheten vår, fortsatte arbeidet også etter at de gikk av med pensjon – og Kirsten er still going strong. Nylig var hun i Colombia der det er bygd opp en splitter ny kirke i en av bydelene. Dette og mye annet spennende får vi høre mer om på søndagens gudstjeneste. Kirsten skal også tale Guds ord i møtet.

Menigheten har i årevis støttet arbeidet i Barranquilla – både med fast beløp og med sporadiske innsamlinger som misjonsbasarer og dedikerte kollekter. Også denne søndagen blir det Raus-kollekt til dette arbeidet.

Det er Mari Unhammer som leder søndagens møte. Svein Morten «Motti» Havaas spiller piano. Det er søndagsskole og between-samling parallelt med talen.

Vel møtt!

Se andre nyheter

FOR en tacofest – se bildene

Strategiteamet utfordret menigheten til å fylle kirken med mennesker på en tacofest som skulle planlegges og gjennomføres på en uke og to dager. FOR en fest det ble!

Se mer »

Lovsang. Praise. Worship. Lovsangskveld. Illustrasjonsfoto.

Bønn og lovsang

Annenhver søndag kveld fremover blir det bønn og lovsang i Misjonskirken. Den første av disse samlingene er allerede søndag 12. januar.

Se mer »

Forsinkede julepresanger

Våre to ansatte; pastor Maria Morfjord og barne- og ungdomsarbeider Lill Katrin Island fikk forsinkede julepresanger på onsdagens menighetsmøte.

Se mer »

Strategien er lagt fram

På et menighetsmøte med rekordstort oppmøte la Strategiteamet fram sine tanker, forslag og utfordringer onsdag kveld. Det er nå det begynner!

Se mer »

Menighetsweekend på Solstrand august 2016. Ungdomsbandet øver.

Invitasjon til samling av medarbeidere i lovsangstjenesten

Vi er glade for å ha mange som både vil og kan bidra med lovsang og musikk i Misjonskirka. Lovsang er en viktig del av vårt fellesskap og tilbedelse! Nå vil vi gjerne samle alle dere som har lyst til å være med å bidra i lovsangstjenesten, enten du har vært med før eller er…

Se mer »

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Husk onsdagens møte!

Det er blitt informert i mange kanaler, men gjentas her. Onsdag 8. januar kl. 19.30 bør du komme på menighetsmøte i Misjonskirken.

Se mer »

Reklamerte for Nord-Norge

Sunniva Eikeland og Tobias Mersland var solide ambassadører for Nord-Norge på søndagens gudstjeneste.

Se mer »

Fantastisk julaften – med ungt preg

Årets julaften-gudstjeneste ble en fantastisk fin opplevelse - preget av ungt engasjement.

Se mer »

Huskefinger. Husk!

Viktig menighetsmøte!

Onsdag 8. januar kl 19.30 holder vi et svært viktig menighetsmøte.

Se mer »