Gjensyn med Kirsten Watne

Søndag 3. mars kl. 11.00 får vi igjen besøk av Colombia-misjonær Kirsten Watne.

Sammen med sin avdøde ektemann, Svein, startet Kirsten opp nybrottsarbeid i millionbyen Barranquilla i Colombia for Det Norske Misjonsforbund. Ekteparet Watne, som i en årrekke var medlemmer i menigheten vår, fortsatte arbeidet også etter at de gikk av med pensjon – og Kirsten er still going strong. Nylig var hun i Colombia der det er bygd opp en splitter ny kirke i en av bydelene. Dette og mye annet spennende får vi høre mer om på søndagens gudstjeneste. Kirsten skal også tale Guds ord i møtet.

Menigheten har i årevis støttet arbeidet i Barranquilla – både med fast beløp og med sporadiske innsamlinger som misjonsbasarer og dedikerte kollekter. Også denne søndagen blir det Raus-kollekt til dette arbeidet.

Det er Mari Unhammer som leder søndagens møte. Svein Morten «Motti» Havaas spiller piano. Det er søndagsskole og between-samling parallelt med talen.

Vel møtt!

FOR en tacofest – se bildene

Strategiteamet utfordret menigheten til å fylle kirken med mennesker på en tacofest som skulle planlegges og gjennomføres på en uke og to dager. FOR en fest det ble!

Lovsang. Praise. Worship. Lovsangskveld. Illustrasjonsfoto.

Bønn og lovsang

Annenhver søndag kveld fremover blir det bønn og lovsang i Misjonskirken. Den første av disse samlingene er allerede søndag 12. januar.

Forsinkede julepresanger

Våre to ansatte; pastor Maria Morfjord og barne- og ungdomsarbeider Lill Katrin Island fikk forsinkede julepresanger på onsdagens menighetsmøte.

Strategien er lagt fram

På et menighetsmøte med rekordstort oppmøte la Strategiteamet fram sine tanker, forslag og utfordringer onsdag kveld. Det er nå det begynner!

Menighetsweekend på Solstrand august 2016. Ungdomsbandet øver.

Invitasjon til samling av medarbeidere i lovsangstjenesten

Vi er glade for å ha mange som både vil og kan bidra med lovsang og musikk i Misjonskirka. Lovsang er en viktig del av vårt fellesskap og tilbedelse! Nå vil vi gjerne samle alle dere som har lyst til å være med å bidra i lovsangstjenesten, enten du har vært med før eller er…

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Husk onsdagens møte!

Det er blitt informert i mange kanaler, men gjentas her. Onsdag 8. januar kl. 19.30 bør du komme på menighetsmøte i Misjonskirken.

Reklamerte for Nord-Norge

Sunniva Eikeland og Tobias Mersland var solide ambassadører for Nord-Norge på søndagens gudstjeneste.

Fantastisk julaften – med ungt preg

Årets julaften-gudstjeneste ble en fantastisk fin opplevelse - preget av ungt engasjement.

Huskefinger. Husk!

Viktig menighetsmøte!

Onsdag 8. januar kl 19.30 holder vi et svært viktig menighetsmøte.