Godt representert på Gi Jesus Videre

Denne flotte gjengen – pluss noen til – representerte menigheten vår på den viktige konferansen «Gi Jesus Videre» på Q42 i Kristiansand denne helgen.

Store deler av ungdommens Connect-gruppe, flere ektepar, familier og enkeltpersoner valgte å tilbringe helgen på den tverrkirkelige konferansen «Gi Jesus Videre» som Frikirkelig barne- og ungdomsunion (FBU) arrangerte. Misjonskirken Ung er blant arrangørene og konferanseleder var Linda Andernach Johansen fra Misjonskirken Norge. Den fantastiske lovsangen under konferansen ble ledet av Stagedive Live-bandet – lovsangsbandet til Misjonskirken Norge under påske- og sommerleirene Stagedive.

Det var en kjempeflott konferanse med mange gode seminarer og inspirerende storsamlinger. Hele delegasjonen fra Farsund ble kjempeinspirert til å jobbe videre med å spre budskapet om Jesus videre til både barn, unge og voksne.

På bildet sees store deler av delegasjonen. Familien Kåre Heimvoll var også med, men var ikke til stede da bildet ble tatt.

Julespill Between, konfirmanter og andre 9. desember 2018.

Ungdommelig julespill

Søndag 8. desember kl. 17.00 blir det ny adventsamling - med julespill.

Stemningsfull adventsamling

Årets første adventsamling satte de fremmøtte i den rette stemningen til «ventetiden» i desember.

Julaften 2013. Wenke Heimvoll leder.

Årets første adventsamling

Wenke Heimvoll taler på årets første adventsamling førstkommende søndag 1. desember kl. 17.00.

Tidslinjen og bibel-leseplan

Vi har begynt forfra i Bibelen og går gjennom høydepunktene i kronologisk rekkefølge.

Huskefinger. Husk!

Viktig menighetsmøte!

Onsdag 8. januar kl 19.30 holder vi et svært viktig menighetsmøte. Sett av dagen allerede nå!

Misjonskirken. Kirkebygget.

Endring av møtetidspunkt

På grunn av at mange av våre folk er deltakere på konferansen «Gi Jesus videre» i Q42 i Kristiansand neste helg, er gudstjenesten søndag 24. november flyttet fra kl. 11.00 til kveldsmøte kl. 19.00.

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i november.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Helhjerta og raus

Abraham lot seg ikke distrahere av lettvinte løsninger og fristelser. Josef betalte prisen for drømmene Gud ga uten å bli bitter. Drømmene som tilsynelatende handlet om berømmelse og ære, handlet egentlig om å redde liv.

Lovsangskveld søndag 26. mars. Jorunn Rudlende, Mai Britt Havaas, Wenke Heimvoll, Svein Morten Havaas, Erlend Synnes Drønen og Martinius Havaas.

Søndag er det lovsangskveld igjen

Førstkommende søndag, 17. november kl. 19.00, er det lovsangskveld igjen i Misjonskirken.