Skip to content

Godt representert på Gi Jesus Videre

Denne flotte gjengen – pluss noen til – representerte menigheten vår på den viktige konferansen «Gi Jesus Videre» på Q42 i Kristiansand denne helgen.

Store deler av ungdommens Connect-gruppe, flere ektepar, familier og enkeltpersoner valgte å tilbringe helgen på den tverrkirkelige konferansen «Gi Jesus Videre» som Frikirkelig barne- og ungdomsunion (FBU) arrangerte. Misjonskirken Ung er blant arrangørene og konferanseleder var Linda Andernach Johansen fra Misjonskirken Norge. Den fantastiske lovsangen under konferansen ble ledet av Stagedive Live-bandet – lovsangsbandet til Misjonskirken Norge under påske- og sommerleirene Stagedive.

Det var en kjempeflott konferanse med mange gode seminarer og inspirerende storsamlinger. Hele delegasjonen fra Farsund ble kjempeinspirert til å jobbe videre med å spre budskapet om Jesus videre til både barn, unge og voksne.

På bildet sees store deler av delegasjonen. Familien Kåre Heimvoll var også med, men var ikke til stede da bildet ble tatt.

Se andre nyheter

Lovsang. Praise. Worship. Lovsangskveld. Illustrasjonsfoto.

Bønn og lovsang

Annenhver søndag kveld fremover blir det bønn og lovsang i Misjonskirken. Den første av disse samlingene er allerede søndag 12. januar.

Se mer »

Forsinkede julepresanger

Våre to ansatte; pastor Maria Morfjord og barne- og ungdomsarbeider Lill Katrin Island fikk forsinkede julepresanger på onsdagens menighetsmøte.

Se mer »

Strategien er lagt fram

På et menighetsmøte med rekordstort oppmøte la Strategiteamet fram sine tanker, forslag og utfordringer onsdag kveld. Det er nå det begynner!

Se mer »

Menighetsweekend på Solstrand august 2016. Ungdomsbandet øver.

Invitasjon til samling av medarbeidere i lovsangstjenesten

Vi er glade for å ha mange som både vil og kan bidra med lovsang og musikk i Misjonskirka. Lovsang er en viktig del av vårt fellesskap og tilbedelse! Nå vil vi gjerne samle alle dere som har lyst til å være med å bidra i lovsangstjenesten, enten du har vært med før eller er…

Se mer »

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Husk onsdagens møte!

Det er blitt informert i mange kanaler, men gjentas her. Onsdag 8. januar kl. 19.30 bør du komme på menighetsmøte i Misjonskirken.

Se mer »

Reklamerte for Nord-Norge

Sunniva Eikeland og Tobias Mersland var solide ambassadører for Nord-Norge på søndagens gudstjeneste.

Se mer »

Fantastisk julaften – med ungt preg

Årets julaften-gudstjeneste ble en fantastisk fin opplevelse - preget av ungt engasjement.

Se mer »

Huskefinger. Husk!

Viktig menighetsmøte!

Onsdag 8. januar kl 19.30 holder vi et svært viktig menighetsmøte.

Se mer »

Juleferie for staben

Til opplysning: Denne julen tar både Pastor Maria Morfjord og barne- og ungdomsarbeider Lill Katrin Island juleferie for å besøke familie. Maria er borte 22.12 – 30.12, Lill Katrin er borte 20.12 – 30.12. Om det skulle være noe spesielt som kommer opp, så går det an å sende en epost/sms.  

Se mer »