Grill en kristen

Torsdag denne uka hadde Skolelaget på Eilert Sundt tidenes største samling midt i skoledagen. Med kebab-pizzaer fra Bakerens Pizza, inviterte de resten av videregående til «Grill en kristen» og sprengfylte lokalet de hadde.

Maria profilAv pastor Maria Morfjord

Altså – «Kom og spør oss om hvorfor vi tror på Jesus og alt det der om kristendommen!» Det er veeeldig modig handling av ungdommene. De vet at det kan jammen meg gå begge veier!

«Dette er hverdagen til våre barn», sa Jan Erik Unhammer da jeg spurte hvordan det hadde gått (han var en av dem som satt i panelet og skulle svare på spørsmål). Våre ungdommer møter heftig motstand som krever ei rotfesta tro. Får de dette i oppveksten?

«Grill en kristen» minner meg om Apostlenes Gjerninger. Den kunne jo kanskje hatt denne undertittelen? For det ble de første kristne. Modige Jesus-etterfølgere ble forhørt under sterkt press: «Med hvilken kraft og i hvilket navn har dere gjort dette?» All slags folk diskuterte med dem. De ble presset, pisket og fengslet, – ja noen ble drept! Men folk kunne ikke stå imot den visdom og ånd som disiplene talte med. Evangeliets DNA er å nå ut dem som ikke har hørt eller tror, med de gode nyhetene. Og Den hellige ånd fyller oss slik at vi blir i stand til å gjøre det.

Kanskje vi skal la oss utfordre av ungdommene? La oss be Gud om å åpne hjertet vårt for det som ligger på Hans hjerte i Farsund, og fylle oss med hellig ånd og frimodighet.

«For dere skal få kraft når Den hellige ånd kommer over dere, og dere skal være mine vitner», sier Jesus.

Richard Smallwood fremfører «The Center Of My Joy».

The 3 Winans Brothers fremfører «Trust In God».

Sommerens bønneemner

Her er bønneemnene pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i sommer.

Gratulerer, Sunniva og Tobias!

Lørdag 18. juli ga Sunniva Eikeland og Tobias Mersland hverandre sitt JA i Lyngdal Misjonskirke.

Sommergrønn sjel

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Ricky Dillard fremfører «Any Day Now» live.

Nicole C. Mullen fremfører «My Redeemer Lives».

Gudstjeneste 5 juli 2020

Siste gudstjeneste før sommerferien

Siste gudstjeneste før sommerferien hadde vi 5. juli. Det var på ingen måte slapt sommermodus over, men derimot full av liv.

Gratulerer til Karen og Torleiv-Emil!!!

Lørdag 27. juni ble Karen Smit og Torleiv-Emil Eng gift i Farsund Misjonskirke.