Grill en kristen

Torsdag denne uka hadde Skolelaget på Eilert Sundt tidenes største samling midt i skoledagen. Med kebab-pizzaer fra Bakerens Pizza, inviterte de resten av videregående til «Grill en kristen» og sprengfylte lokalet de hadde.

Maria profilAv pastor Maria Morfjord

Altså – «Kom og spør oss om hvorfor vi tror på Jesus og alt det der om kristendommen!» Det er veeeldig modig handling av ungdommene. De vet at det kan jammen meg gå begge veier!

«Dette er hverdagen til våre barn», sa Jan Erik Unhammer da jeg spurte hvordan det hadde gått (han var en av dem som satt i panelet og skulle svare på spørsmål). Våre ungdommer møter heftig motstand som krever ei rotfesta tro. Får de dette i oppveksten?

«Grill en kristen» minner meg om Apostlenes Gjerninger. Den kunne jo kanskje hatt denne undertittelen? For det ble de første kristne. Modige Jesus-etterfølgere ble forhørt under sterkt press: «Med hvilken kraft og i hvilket navn har dere gjort dette?» All slags folk diskuterte med dem. De ble presset, pisket og fengslet, – ja noen ble drept! Men folk kunne ikke stå imot den visdom og ånd som disiplene talte med. Evangeliets DNA er å nå ut dem som ikke har hørt eller tror, med de gode nyhetene. Og Den hellige ånd fyller oss slik at vi blir i stand til å gjøre det.

Kanskje vi skal la oss utfordre av ungdommene? La oss be Gud om å åpne hjertet vårt for det som ligger på Hans hjerte i Farsund, og fylle oss med hellig ånd og frimodighet.

«For dere skal få kraft når Den hellige ånd kommer over dere, og dere skal være mine vitner», sier Jesus.

Misjonsbasar fredag 16. november 2018.

Rekordresultat på misjonsbasaren!

Fredagens misjonsbasar ga det beste resultatet noensinne.

veien til Betlehem julespill

Vil du være skuespiller i årets «Veien til Betlehem»?

Veien til Betlehem er Lyngdal misjonskirkes julespill, som de arrangerer hvert år, og det er nå 14. året på rad at spillet arrangeres for omkring 2.000 mennesker.

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Kveldsmøte med Vokal og Tellefsen

Førstkommende søndag 3. november kl. 19.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken. Og det blir gjensyn med vår tidligere pastor Thore Tellefsen.

En vellykket byttedag

Fredag 18.oktober arrangerte konfirmantene byttedag til inntekt for Romania. De fikk inn 3800 kroner på klær og kafésalg, og er strålende fornøyd med det! Her er noen bilder fra dagen:

50 års jubileumsfest i Misjonskirken. Jubileumsgudstjenesten. Inge Eikeland leder.

Inge taler på kveldsmøte

Søndag 20. oktober kl. 19.00 taler Inge Eikeland på kveldsmøte.

Trofast leder ble hedret

Jens Rudjord ble hedret for mange års trofast innsats i søndagsskolen på søndagens gudstjeneste.

Misjonsbasar fredag 16. november 2018.

Misjonsbasar

Arbeidet med årets misjonsbasar er allerede i gang.

Klesbyttedag

Da er vi klare for høstens store byttedag, og du er hjertelig velkommen til å ta med deg gamle skatter og bytte til noen nye. Denne gangen har vi klær, utstyr til vinteraktiviteter, julepynt og juleverksted for de minste. Du vil også få mulighet til å kjøpe en enkel middag og kaffe. Inngangsprisen: Har du…

Tidslinjen og bibel-leseplan

Vi har begynt forfra i Bibelen og går gjennom høydepunktene i kronologisk rekkefølge.