Skip to content

Gudstjeneste 22. mars 2020

Kjære alle dere som vil være med oss på denne enkle måten å holde gudstjeneste i hjemmene.

Idag er det mange menigheter og kirker på tvers av trossamfunn som «samles» i bønn. Det vil vi oppfordre hver enkelt husstand til å være med på. På nettsiden til Norges Kristne Råd finner du ressurser både til bønn og til bønn sammen med barna:

https://norgeskristnerad.no/2020/03/20/kirkene-sammen-i-bonn/

 

For dere som har barn i huset, har vi i denne videoen et forslag til hvordan dere kan kombinere bønn med å plante frø. Våre ord og bønner er kraftfulle – ikke fordi vi kan – men fordi vi ber i Jesu navn. Som foreldre kan du også utvide bønnen til en samtale om hva vi kan gjøre og si for å plante noe fint i hjertet til andre.

Under her ligger også teksten på en sterk bønn du kan være med å be, over kommunen vår, landet vårt og resten av verden. Det er en bønn som er oversatt og redigert med tillatelse fra bønnesenteret i Ffald-y-Brenin i Wales.

 

Vi deler også nattverd, noe vi vil oppfordre dere til å gjøre der hjemme også.

Familien Havaas har spilt inn to sanger, så du er velkommen til å synge eller være i indre tilbedelse. Til slutt er det lederskapet og ansatte som lyser velsignelsen. 

Gud velsigne dere!

 

Velsignelse over Farsund:

Himmelske Far, vi tar på oss kappen av autoritet som Jesus delegerer til oss, og i Hans navn taler vi til hver husstand i Farsund, og sier til dere:

Vi velsigner dere i Herrens navn.

Vi velsigner deres ekteskap, så de kan være sterke og sunne. Vi velsigner relasjonen i hvert ekteskap at det må være kjærlig, tilgivende, barmhjertig og sterk.

Vi velsigner hver relasjon på tvers av generasjoner i hver husholdning, så det kan være fred, og kjærlighet og forståelse som flyter mellom de enkelte.

I Jesu navn så velsigner vi hvert nettverk av sunt og støttende vennskap.

Vi velsigner din helse så du kan være sterk og vel. I Jesu navn så står vi imot alt av sykdom som søker å invadere denne byen, og til hver person i denne byen sier vi: Vær frisk, vær sterk, vær sunn. Til alle som er syke akkurat nå, sier vi, vi velsigner deg i Jesu navn med en rask helbredelse.

 

Vi velsigner din rikdom så du måtte ha rikelig til å erstatte fattigdom. Vi velsigner deg til å ha nok til å leve og nok til å gi. Vi velsigner dine henders arbeid, slik at alt du måtte legge hender på som er sunt, måtte bli lønnsom. Vi velsigner enhver sunn virksomhet som er utført av deg, at det må ha framgang og være suksessfull.

Vi velsigner gresset på markene at det må være sterkt og næringsrikt gjennom året. Vi velsigner flokkene og buskapene, at de må ha det bra og være sterke, og at de må være fruktbare.

 

Vi velsigner de lokale skolene og barnehagene, at de må være sikre og trygge plasser for både ansatte og barn. Vi velsigner barnas evne til å lære og utvikle vennskap, og vi velsigner deres enkle tro på Jesus, at deres tro må vokse og bli beriket.

 

Vi taler til hver kirke, menighet og bedehus, vi velsigner dere i Jesu navn, at Den hellige ånd og Guds ord må flyte kraftfullt ut fra dere.

Vi velsigner hjertene til alle som bor i Farsund, at dere må være raske til å høre og respondere på den levende Guds stemme.

Vi velsigner alle som bor og jobber her, at overfloden av Guds rikes velsignelse og nærvær må falle på dere.

Amen. 

 

Ordspr 11, 11

“Når rettskafne velsigner, blir byen bygd opp”

Se andre nyheter

Gudstjeneste 29. mars 2020

Det kan ikke bli enklere å «gå i kirka» – så velkommen med, selv om dette er en forenkling i forhold til en vanlig gudstjeneste. Tusen takk til Theodora Eng, Sunniva og Jorunn Rudlende som spiller for oss!   Om du har barn hjemme som du vil gi Jesus videre til – så har vi…

Se mer »

Helgens musikkvideo

Steve Green synger «People Need The Lord».

Se mer »

Bønne-emner?

Kjære medlem av Farsund Misjonskirke.

Se mer »

Helgens musikkvideo

Harald Høidahl synger «Lord I need you».

Se mer »

Videohilsen fra pastoren 19.03.20

Trenger du noen å snakke med eller at noen ber med deg?

Se mer »

Gudstjeneste 15. mars 2020

For første gang i historien er vi i Farsund Misjonskirke nødt til å gjøre gudstjeneste på denne måten. Det er annerledes for oss alle, og vi håper det ikke varer for lenge før vi kan gå tilbake til det normale.

Se mer »

Gode tips til ressurser for hele familien

Emma Sofia og Maria Morfjord gir gode tips om hvordan man kan bruke «innedagene» i disse koronatider på en god måte.

Se mer »

Fredagshilsen fra Misjonskirka

Staben vår kommer med en hilsen inn i en spesiell tid for landet, kommunen og menigheten vår.

Se mer »