Helhjerta og raus

Abraham lot seg ikke distrahere av lettvinte løsninger og fristelser. Josef betalte prisen for drømmene Gud ga uten å bli bitter. Drømmene som tilsynelatende handlet om berømmelse og ære, handlet egentlig om å redde liv.

Av pastor Maria Morfjord

I den prosessen som menigheten er i nå, så vekkes det mange drømmer. Gudgitte drømmer! Samtidig kommer vi til et punkt hvor vi også innser at selv gudgitte drømmer har en pris. Jesus har kjøpt oss fri – la ikke det være noen tvil! Der kan vi ikke legge en millimeter til med alt vi har. Og ikke kan jeg med all min vilje og raushet frelse én eneste sjel.

Men det vi kan betale, bokstavelig talt, er kostnadene knyttet til el og brannvern på bygget vårt. Noe vi på skremmende vis nettopp ble minnet om hvor viktig det er med ordentlig brannutstyr. Da Musikkens Hus ble tent på forrige uke, har samme par sannsynligvis prøvd seg på vår tomt også, da det var tydelig tegn til brann i en av søppeldunkene våre. Heldigvis har denne bare sluknet uten å gjøre skade.

Vi har nå noen store regninger som skal betales (som ikke skyldes brannen på nabotomten, hvis noen ble i tvil). El- og brannsikkerhet har vært helt nødvendig å gjøre noe med, men har ikke har vært budsjettert. Vi trenger derfor å styrke driftskontoen vår med ytterlige 70.000 kr i tillegg til normale inntekter innen nyttår.

Abraham var helhjerta. Josef var raus. Hva med oss? Vi trenger et økonomisk løft av helhjerta og rause medlemmer. Vi håper du med glede vil være med. Gud velsigne deg!

Kontonr til driftskontoen: 2801.47.53070

Vi gratulerer!

Vi gratulerer! Farsund Misjonskirke vil ønske våre jubilanter hjertelig tillykke! 25.mai ble Adrian Landmark 10 år 1. juli fyller vår styreleder Berit Hellang 40 år Gratulerer så mye til Adrian og Berit med ønske om Guds rike velsignelse over det nye livs(ti-)året!

Mahalia Jackson og Louis Armstrong fremfører «Just a closer walk with Thee».

Sommerens virtuelle festival

Liv & Vekst 2005 – Tema: En disippel i verden – Edin Løvås from Misjonskirken Norge on Vimeo. Skulle du vært på Liv & Vekst eller Nissedal Bibelcamping i sommer? Du kan få smaken av det der du er, ved å se, lytte eller lese. På linken livogvekst.no finner du podcast, taler, videoer, lesetips og…

Sommerfest på Varbak – se bildene!

Et spesielt vårsemester i Misjonskirken ble avsluttet med sommerfest på Varbak søndag. Se bildene her.

Andrae Crouch synger sin egen fantastiske sang «Through it all».

Sommerfest 2016. Svein Morten «Motti» Havaas spiller trekkspill.

S O M M E R F E S T

Søndag 21. juni kl 12.00 er alle velkommen til Misjonskirkas sommerfest på Varbak.

Barnemøte søndag kl. 11.00

Søndag blir det barnemøte med koronatiltak i Misjonskirken.

Kristene DiMarco fremfører «It Is Well».

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Velkommen til menighetens VEKST-dag

Lørdag 13. juni inviterer lederskapet til menighetens Vekst-dag. Her er programmet.