Helhjerta og raus

Abraham lot seg ikke distrahere av lettvinte løsninger og fristelser. Josef betalte prisen for drømmene Gud ga uten å bli bitter. Drømmene som tilsynelatende handlet om berømmelse og ære, handlet egentlig om å redde liv.

Av pastor Maria Morfjord

I den prosessen som menigheten er i nå, så vekkes det mange drømmer. Gudgitte drømmer! Samtidig kommer vi til et punkt hvor vi også innser at selv gudgitte drømmer har en pris. Jesus har kjøpt oss fri – la ikke det være noen tvil! Der kan vi ikke legge en millimeter til med alt vi har. Og ikke kan jeg med all min vilje og raushet frelse én eneste sjel.

Men det vi kan betale, bokstavelig talt, er kostnadene knyttet til el og brannvern på bygget vårt. Noe vi på skremmende vis nettopp ble minnet om hvor viktig det er med ordentlig brannutstyr. Da Musikkens Hus ble tent på forrige uke, har samme par sannsynligvis prøvd seg på vår tomt også, da det var tydelig tegn til brann i en av søppeldunkene våre. Heldigvis har denne bare sluknet uten å gjøre skade.

Vi har nå noen store regninger som skal betales (som ikke skyldes brannen på nabotomten, hvis noen ble i tvil). El- og brannsikkerhet har vært helt nødvendig å gjøre noe med, men har ikke har vært budsjettert. Vi trenger derfor å styrke driftskontoen vår med ytterlige 70.000 kr i tillegg til normale inntekter innen nyttår.

Abraham var helhjerta. Josef var raus. Hva med oss? Vi trenger et økonomisk løft av helhjerta og rause medlemmer. Vi håper du med glede vil være med. Gud velsigne deg!

Kontonr til driftskontoen: 2801.47.53070

FOR en tacofest – se bildene

Strategiteamet utfordret menigheten til å fylle kirken med mennesker på en tacofest som skulle planlegges og gjennomføres på en uke og to dager. FOR en fest det ble!

Lovsang. Praise. Worship. Lovsangskveld. Illustrasjonsfoto.

Bønn og lovsang

Annenhver søndag kveld fremover blir det bønn og lovsang i Misjonskirken. Den første av disse samlingene er allerede søndag 12. januar.

Forsinkede julepresanger

Våre to ansatte; pastor Maria Morfjord og barne- og ungdomsarbeider Lill Katrin Island fikk forsinkede julepresanger på onsdagens menighetsmøte.

Strategien er lagt fram

På et menighetsmøte med rekordstort oppmøte la Strategiteamet fram sine tanker, forslag og utfordringer onsdag kveld. Det er nå det begynner!

Menighetsweekend på Solstrand august 2016. Ungdomsbandet øver.

Invitasjon til samling av medarbeidere i lovsangstjenesten

Vi er glade for å ha mange som både vil og kan bidra med lovsang og musikk i Misjonskirka. Lovsang er en viktig del av vårt fellesskap og tilbedelse! Nå vil vi gjerne samle alle dere som har lyst til å være med å bidra i lovsangstjenesten, enten du har vært med før eller er…

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Husk onsdagens møte!

Det er blitt informert i mange kanaler, men gjentas her. Onsdag 8. januar kl. 19.30 bør du komme på menighetsmøte i Misjonskirken.

Reklamerte for Nord-Norge

Sunniva Eikeland og Tobias Mersland var solide ambassadører for Nord-Norge på søndagens gudstjeneste.

Fantastisk julaften – med ungt preg

Årets julaften-gudstjeneste ble en fantastisk fin opplevelse - preget av ungt engasjement.

Huskefinger. Husk!

Viktig menighetsmøte!

Onsdag 8. januar kl 19.30 holder vi et svært viktig menighetsmøte.