Her er årets konfirmanter

Årets konfirmanter ble presentert på søndagens gudstjeneste.

En god gjeng på 13 ungdommer skal gjennom året følge undervisningen, dra på leir til Vegårshei og ha masse fint fellesskap og mye gøy sammen. 10 av de 13 var til stede på søndagens gudstjeneste.

De som skal følge Ten Tro-opplegget er Linneah Albrektsen, Johanne Bratli, Emilie Lobben, Ingrid Amalie Kjørrefjord, Ingrid Ørner Pettersen, Matias Landmark, Stine Andreassen, David Berg, Elisabeth Larsen Grindland, Emma-Sofia Morfjord, Jenni Bjørnestad, Bendik Bjørnestad og Helena Skog. Stine, Matias og Helena var ikke til stede under presentasjonen søndag.

Husk på å be for konfirmantene og lederne deres gjennom dette spennende og viktige året!

Velkommen til Alle Sammen-gudstjeneste

Kommende søndag 25. oktober, blir det alle-sammen Gudstjeneste kl 11:00. Vi ønsker både store og små velkommen! Ein og stein kommer, det blir MKM (Misjonskirkas Mesterskap), lovsang blir ledet av Jorunn Rudlende med flere, og Rune Heimvoll skal tale. Hjertelig velkommen!

Kveldsmøte 18. oktober

Det blir kveldsmøte kommende søndag 18. oktober kl 19:00. Maria Morfjord skal tale og det blir lovsang av Mai Britt Havaas og Svein Morten Havaas, med flere. Du er hjertelig velkommen!

Misjonsbasar fredag 16. november 2018.

En litt annerledes Misjonsbasar

Da er det bare en måned igjen til Misjonsbasaren høsten 2020! Så her kommer litt viktig informasjon som du burde få med deg. Misjonsbasaren blir holdt i Farsund Misjonskirke fredag 13. november kl. 18:00. På grunn av situasjonen i dag blir det kun solgt lodd på bok, altså det blir ikke åresalg under selve møtet…

Månedens bønnemner

Dette er hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i oktober.

En snekker på besøk

Jesus var snekker. En snekker! Praktisk og jordnær, hadde nevene fatt i det som var alminnelige folks praktiske behov i hjem og arbeid.

Melanie Tierce med flere fremfører «Touched By A Fire».

Foreldreseminar med Viggo Klausen, «Tro på hjemmebane»

Velkommen til foreldreseminar fredag 9. oktober kl 19:00-22:00.

Velkommen til kveldsmøte

Kommende søndag 4. oktober blir det kveldsmøte i Farsund Misjonskirke kl 19:00.

Misjonsbasar fredag 16. november 2018.

Vi trenger gevinster!

Det nærmer seg tida for misjonsbasar som blir på fredag 13. november.