Kirsten Watne blir 80 år!

Kirsten Watne blir snart 80 år og i den anledningen har Kristian Kristiansen (på facebook) startet en innsamling til arbeidet som Kirsten er engasjert i. Om du ønsker å gi så er dette en fantastisk mulighet.

Midlene er øremerket drift til Barnas Hus i slummen av Palermo, nær byen Barranquilla.

Om du ønsker å være med på denne gaven så kan du gi enten på:

Vipps: 545194

Konto: 3000.34.24.517

(Flekkerøy Misjonskirke/Colombia-konto)

«Ditt ord er en lykt for min fot og et lys for min sti» (10)

Vi fortsetter med vår «lysløype» fra januar, som bestod av vers og tanker fra mennesker i menigheten vår. Vi håper at disse ordene kan være et lys i hverdagen din.

Se Østbys påskekonsert «Hymner»

David André Østby lanserte sitt nye album «Hymner» med en påskekonsert live fra Markus kirke i Oslo. Se den her!

Wes Hamptom og Tiffany Coburn fremfører «I've Just Seen Jesus».

Hva skjer på søndag?

Vi gleder oss til å samle oss fysisk igjen snart! Men nå på søndag vil vi linke til Lyngdal Misjonskirke sin digitale gudstjeneste da vår pastor Maria har ferie denne uka.

«Ditt ord er en lykt for min fot og et lys for min sti» (9)

Pastor har ferie denne uken

Vår Pastor Maria Morfjord har ferie denne uken (uke 15) fra mandag 12. april t.o.m. søndag 18. april.

NYTT kjøkken i kirka

Et nytt og moderne storkjøkken er snart på plass i kirka!

Hva skjer på søndag?

På søndag blir det Zoom-gudstjeneste for hele familien kl 11.00 med konkurranse, nattverd, sang og andakt. Ha gjerne klart brød og saft til nattverd.