Kjære venner i Farsund Misjonskirke

Jeg har stor tro på at vi som menighet fortsatt kan, og skal, være synlige og misjonale i denne «mørke tiden».

Dette er ikke tiden for å stikke hodet i sanden til Covid-19 er over og vi igjen kan samle oss innenfor i Misjonskirka. Vi er sendt til Farsund som lys i mørket! Og nå håper jeg at vi som menighet kan lyse litt sammen igjen.

Guds ord omtales som «lys» i Bibelen:

«Ditt ord er en lykt for min fot og et lys for min sti.» Salme 119:105

Derfor vil vi lage en «lys»-løype et sted i Farsund hvor det er turområde. For øyeblikket venter vi på svar fra kommunen ift tillatelse, så nøyaktig når og hvor det blir, vender vi tilbake til. Se for deg at man kan gå løypa når det er mørkt, men langs stien henger det laminerte lapper med bibelvers og en kort personlig hilsen fra folk i menigheten. Lappen henger sammen med en refleksbrikke slik at barna kan ta med seg lommelykt på «skattejakten». Vi håper vi kan få lov til å la det henge minimum 3 dager før vi tar det ned, slik at vi kan spre oss når vi går løypa og invitere andre til vandringen. Dét kommer til å bli fint! Bare når jeg leser de hilsningene som har kommet inn, må jeg smile, og jeg kjenner en glede boble inni meg. Jeg gleder meg virkelig til dette!

Har du lyst til å dele et bibelvers til løypa? Infoen ble gitt til vekstgruppene i første omgang. Men oppskriften er enkel: Finn et kort bibelvers som er lett å forstå, og skriv 2-3 linjer om hvorfor det verset betyr noe for deg. Og send det til meg senest i morgen torsdag kl 12, til maria@morfjord.com

Ellers så jobber nå valgkomiteen og lederskapet for fullt fram mot årsmøtet. Vær med og be for et godt lederskap; at Gud skal legge en lyst og tjenervilje i hjertene til dem han kaller til styrearbeidet, og ikke minst, at hele menigheten løfter og bærer sammen. Husk at årsrapporter og evt regnskap for undergruppene skal leveres snarest og senest FØR 26. januar til Maria Louise Hildreth: marialouise@misjonskirke.com. Ta kontakt med henne om det er noe du lurer på.

En kjærlig hilsen fra pastor Maria Morfjord

Adventssamling kommende søndag

Det blir nok en adventssamling kommende søndag 5. desember kl 17:00 i Farsund Misjonskirke.

Julekonsert i Lista Misjonskirke

Kommende søndag 5. desember blir det julekonsert i Lista Misjonskirke kl.19:00! Det er Arvid Og Ragnhild Pettersen med venner som kommer. Tema for konserten er «Himmeltonen». HIMMELTONEN er adventskonserten som bringer den store julestemningen gjennom himmelske toner fra harpe, fiolin, piano, harmonium, mandolin og vakre stemmer. Arvid Pettersen har hatt 3500 konserter og gudstjenester i…

Velkommen til onsdagskafe

Hjertelig velkommen til onsdagskafe i morgen onsdag 1. desember kl. 12:00-13:00.

Advent med Viggo Klausen – 1. episode

Viggo Klausens adventsserie vil vi vise her på hjemmesiden hver søndag i advent. Se den gjerne med hele familien!

Gaither Vocal Band fremfører «The Manger And The Cross».

Vi har trukket loddbøkene!

I kveld har vi trukket gevinstene på loddbøkene til Misjonsbasaren.

Velkommen til adventssamling

Hjertelig velkommen til første adventssamling søndag 28. november kl 17:00 i Farsund Misjonskirke.

Det er ennå mulig å kjøpe lodd på bok!

Det blir dessverre ikke skikkelig misjonsbasar i år heller, derfor er det ekstra viktig for oss å få solgt lodd fra bøkene.

Selah synger «Glory Hallelujah».