Klesbyttedag

Da er vi klare for høstens store byttedag, og du er hjertelig velkommen til å ta med deg gamle skatter og bytte til noen nye.

Denne gangen har vi klær, utstyr til vinteraktiviteter, julepynt og juleverksted for de minste. Du vil også få mulighet til å kjøpe en enkel middag og kaffe.

Inngangsprisen:
Har du med deg klær du vil bytte betaler du 50kr
Har du ikke med deg klær å bytte betaler du 100kr

Hvis dere har noe dere vet at dere vil gi bort/bytte, så kan dere komme med det allerede nå på søndag og torsdag 17.oktober, eller etter avtale med Lill Katrin (93819565).

Inntektene fra byttedagen går til konfirmantenes prosjekt i Romania.

VELKOMMEN!

Lovsang. Praise. Worship. Lovsangskveld. Illustrasjonsfoto.

Bønn og lovsang

Annenhver søndag kveld fremover blir det bønn og lovsang i Misjonskirken. Den første av disse samlingene er allerede søndag 12. januar.

Forsinkede julepresanger

Våre to ansatte; pastor Maria Morfjord og barne- og ungdomsarbeider Lill Katrin Island fikk forsinkede julepresanger på onsdagens menighetsmøte.

Strategien er lagt fram

På et menighetsmøte med rekordstort oppmøte la Strategiteamet fram sine tanker, forslag og utfordringer onsdag kveld. Det er nå det begynner!

Menighetsweekend på Solstrand august 2016. Ungdomsbandet øver.

Invitasjon til samling av medarbeidere i lovsangstjenesten

Vi er glade for å ha mange som både vil og kan bidra med lovsang og musikk i Misjonskirka. Lovsang er en viktig del av vårt fellesskap og tilbedelse! Nå vil vi gjerne samle alle dere som har lyst til å være med å bidra i lovsangstjenesten, enten du har vært med før eller er…

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Husk onsdagens møte!

Det er blitt informert i mange kanaler, men gjentas her. Onsdag 8. januar kl. 19.30 bør du komme på menighetsmøte i Misjonskirken.

Reklamerte for Nord-Norge

Sunniva Eikeland og Tobias Mersland var solide ambassadører for Nord-Norge på søndagens gudstjeneste.

Fantastisk julaften – med ungt preg

Årets julaften-gudstjeneste ble en fantastisk fin opplevelse - preget av ungt engasjement.

Huskefinger. Husk!

Viktig menighetsmøte!

Onsdag 8. januar kl 19.30 holder vi et svært viktig menighetsmøte.

Juleferie for staben

Til opplysning: Denne julen tar både Pastor Maria Morfjord og barne- og ungdomsarbeider Lill Katrin Island juleferie for å besøke familie. Maria er borte 22.12 – 30.12, Lill Katrin er borte 20.12 – 30.12. Om det skulle være noe spesielt som kommer opp, så går det an å sende en epost/sms.