Kveldsmøte med besøk av Stein Bjørkholt

Søndag 5. mai kl. 19.00 får vi besøk av Stein Bjørkolt, som er vår menighetsrådgiver.

Vi gleder oss veldig til å høre han tale! Før Stein Bjørkholt begynte i jobben som menighetsrådgiver høsten 2018, har han blant annet vært pastor i Ytre Randesund misjonskirke, og misjonær i Colombia.

Møtet ledes av Guttorm Eng. Svein Morten «Motti» Havaas trakterer tangentene og leder lovsang. Han har med seg Mai Britt Havaas og Wenke Heimvoll.

Velkommen til kveldsmøte klokken 19.00!

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Kveldsmøte med Vokal

Førstkommende søndag 8. september kl. 19.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Watoto-konsert i Misjonskirken

Lørdag 5. oktober kl 17.00 blir det konsert med barnekoret Watoto fra Uganda.

Se hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i september.

Se bilder fra menighetsweekenden

En flott menighetsweekend er tilbakelagt. Her er bilder fra en vellykket helg.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Drevet av sult!

«Sulten får en arbeidskar til å slite, hungeren driver han fram.» Ordspråkene 16:26

Minneord etter Thoralf Nordbø

Dette er minneordet som pastor Maria Morfjord leste i Thoralf Nordbøs begravelse. Thoralf var menighetens grunnlegger og første pastor. Minneordet publiseres på nettsiden etter godkjennelse av familien.