Kveldsmøte med besøk av Stein Bjørkholt

Søndag 5. mai kl. 19.00 får vi besøk av Stein Bjørkolt, som er vår menighetsrådgiver.

Vi gleder oss veldig til å høre han tale! Før Stein Bjørkholt begynte i jobben som menighetsrådgiver høsten 2018, har han blant annet vært pastor i Ytre Randesund misjonskirke, og misjonær i Colombia.

Møtet ledes av Guttorm Eng. Svein Morten «Motti» Havaas trakterer tangentene og leder lovsang. Han har med seg Mai Britt Havaas og Wenke Heimvoll.

Velkommen til kveldsmøte klokken 19.00!

Felles drive-in-gudstjeneste i pinsa!

Mandag 1. juni - 2. pinsedag kl.12.00 inviterer Farsund og Lista misjonskirke til felles drive-in gudstjeneste ved hangaren ved Lista flyplass.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Husk ekstraordinært årsmøte onsdag 27.05.20

Husk årsmøte i morgen onsdag 27. mai.

Elevation Worship synger «Do It Again».

Gjenåpning av misjonskirka

Endelig kan vi begynne å samles igjen, og allerede nå på Søndag 24. mai kl. 19.00 inviteres det til bønn og lovsang igjen i Farsund Misjonskirke. Mai Britt og Svein Morten Havaas leder oss i lovsang. Appell ved Maria Morfjord. På grunn av restriksjoner i forbindelse med Koronapandemien, er det dessverre kun de 50 første…

Dette velsigner, ber og takker vi for i mai.

«The UK Blessing» av ulike lovsangsledere. Guds velsignelse kan vi også ta imot 17. mai-helgen.

Fagert er landet og arven!

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Video fra påskens bilrebus

Her er en liten video som oppsummerer bilrebusen som menigheten arrangerte i forlengelse av drive-in-gudstjenesten 1.påskedag.