Kveldsmøte med Vokal og Tellefsen

Førstkommende søndag 3. november kl. 19.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken. Og det blir gjensyn med vår tidligere pastor Thore Tellefsen.

Sommerfest 14. juni 2015. Thore Tellefsen taler.

Thore Tellefsen taler på søndagens kveldsmøte.

Tellefsen taler på kveldsmøtet. Han var menighetens hovedpastor før Maria Morfjord kom i 2011 og deretter seniorpastor i flere år.

Sanggruppen Vokal består av fire lyngdøler og en listamann, som alle har til felles at de liker å synge og har en forkjærlighet for sørstatsgospel-musikken – her til lands ofte kjent som Gaither-stilen. Kvintetten henter sin inspirasjon fra Gaither Vocal Band og andre mannsgrupper som har denne særegne gospelmusikken som spesialitet. Men Vokal synger ikke bare på engelsk, gruppen har også låter med både norsk og svensk tekst på repertoaret. Felles for sangene de synger er at de har et klart evangelisk innhold og iørefallende melodier som fremføres i fir- og femstemte vokalharmonier.

Vokal startet opp høsten 2004. Besetningen består av sangerne Henning Persson (first tenor), Roy Salvesen (lead), Odd Kjell Skjørli (lead og second tenor) og Svein Herdal (bass) fra Lyngdal misjonsmenighet, samt Svein Morten Havaas (piano og baritone) fra Lista, med tilhørighet i Farsund misjonsmenighet.

Gruppen har foruten å synge på møter i sine to hjemmemenigheter i Lyngdal og Farsund også deltatt med sang på en rekke møteaksjoner, møter og arrangementer i distriktet – i tillegg til egne konserter. Vokal har fått en fin inngang i det etablerte Gaither-miljøet, og har blant annet holdt egen konsert hos Finsland Gaither Klubb, som er flaggskipet innen sjangeren på Sørlandet.

Blant høydepunktene til gruppen så langt kan nevnes konserter med Gaither-duoene Woody & Vonnie Wright, den blinde pianisten Gordon Mote, avdøde Stephen Hill, Reggie & Lady Love Smith og ikke minst konsert sammen med den kanskje aller mest kjente Gaither-vokalisten, Lynda Randle. Henne har de delt scene med både i Filadelfiakirken i Vennesla i 2008, på en stor svensk Homecomingfestival i Jönköping i Sverige i august 2011 og i KVS-hallen i Lyngdal et par uker senere. På festivalen i Sverige deltok for øvrig kjente Gaither-artister som Marshall Hall, Karen Peck & New River og The Collingsworth Family.

I februar 2010 og mars 2013 deltok gruppen også på Gaither-stevnet «Singin’ in the City» i henholdvis IMI-Kirken i Stavanger og Fredheim Arena i Sandnes foran flere hundre mennesker sammen med blant annet Gaither-gruppene Talley Trio, Reggie & Lady Love Smith og Charlotte Ritchie fra USA. De siste to sensomrene har gruppen også arrangert sin egen konsert «Bak låven-gospel» i Lyngdal med suksess.

Les mer om Vokal på deres hjemmeside – eller følg dem på Facebook.

Vel møtt søndag kveld!

Tidslinjen og bibel-leseplan

Vi har begynt forfra i Bibelen og går gjennom høydepunktene i kronologisk rekkefølge.

Huskefinger. Husk!

Viktig menighetsmøte!

Onsdag 8. januar kl 19.30 holder vi et svært viktig menighetsmøte. Sett av dagen allerede nå!

Misjonskirken. Kirkebygget.

Endring av møtetidspunkt

På grunn av at mange av våre folk er deltakere på konferansen «Gi Jesus videre» i Q42 i Kristiansand neste helg, er gudstjenesten søndag 24. november flyttet fra kl. 11.00 til kveldsmøte kl. 19.00.

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i november.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Helhjerta og raus

Abraham lot seg ikke distrahere av lettvinte løsninger og fristelser. Josef betalte prisen for drømmene Gud ga uten å bli bitter. Drømmene som tilsynelatende handlet om berømmelse og ære, handlet egentlig om å redde liv.

Lovsangskveld søndag 26. mars. Jorunn Rudlende, Mai Britt Havaas, Wenke Heimvoll, Svein Morten Havaas, Erlend Synnes Drønen og Martinius Havaas.

Søndag er det lovsangskveld igjen

Førstkommende søndag, 17. november kl. 19.00, er det lovsangskveld igjen i Misjonskirken.

Misjonsbasar fredag 16. november 2018.

Rekordresultat på misjonsbasaren!

Fredagens misjonsbasar ga det beste resultatet noensinne.

veien til Betlehem julespill

Vil du være skuespiller i årets «Veien til Betlehem»?

Veien til Betlehem er Lyngdal misjonskirkes julespill, som de arrangerer hvert år, og det er nå 14. året på rad at spillet arrangeres for omkring 2.000 mennesker.

En vellykket byttedag

Fredag 18.oktober arrangerte konfirmantene byttedag til inntekt for Romania. De fikk inn 3800 kroner på klær og kafésalg, og er strålende fornøyd med det! Her er noen bilder fra dagen: