Lovsang og ekstern analyse

Førstkommende søndag, 19. mai kl. 19.00, er det lovsangskveld igjen i Misjonskirken. Og du kan få informasjon om resultatet av den eksterne analysen for menigheten.

Det er Svein Morten «Motti» Havaas som står i bresjen for arrangementet. Med seg denne gangen har han sangerne Mai Britt Havaas, Jorunn Rudlende og trolig også Wenke Heimvoll til å lede lovsangen.

På lovsangskveldene er vi også åpne for hva Gud vil tale gjennom frie vitnesbyrd. Og det er kontinuerlig mulighet for forbønn underveis i en egen forbønnskrok.

Denne søndagen er det vår pastor Maria Morfjord som holder en appell.

I tillegg skal undergruppen i Menighetsskolen som har jobbet med ekstern analyse fortelle om sitt arbeid og hva de fant. Spennende å høre om hva våre omgivelser tenker om menigheten og hva slags betydning vi kan få i Farsund fremover.

Få med deg denne kvelden! En perfekt kveld å ta med seg en venn på også. Her virker Guds ånd i trygge og gode omgivelser, mens Jesu-navnet løftes opp i lovsang og tilbedelse.

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Kveldsmøte med Vokal

Førstkommende søndag 8. september kl. 19.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Watoto-konsert i Misjonskirken

Lørdag 5. oktober kl 17.00 blir det konsert med barnekoret Watoto fra Uganda.

Se hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i september.

Se bilder fra menighetsweekenden

En flott menighetsweekend er tilbakelagt. Her er bilder fra en vellykket helg.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Drevet av sult!

«Sulten får en arbeidskar til å slite, hungeren driver han fram.» Ordspråkene 16:26

Minneord etter Thoralf Nordbø

Dette er minneordet som pastor Maria Morfjord leste i Thoralf Nordbøs begravelse. Thoralf var menighetens grunnlegger og første pastor. Minneordet publiseres på nettsiden etter godkjennelse av familien.