Se hva pastoren vår oppfordrer oss til å be spesielt for i november.

I sin Månedshilsen lister pastor Maria Morfjord opp følgende bønneemner.

Vi ber for….

Skolelagene på ungdomsskolen og videregående.

Konfirmantene som er på leir nå (26.-28. okt).

De forskjellige gruppene i menigheten som har oppgaver ifm menighetsskolen. Husk spesielt nå at det skal utføres mange intervjuer både internt og eksternt.

Forfulgte kristne og organisasjonene som arbeider for dem.

Velsign byen vår Farsund for «når rettskafne velsigner, blir byen bygd opp» (Ordspr 11, 11).

Felles drive-in-gudstjeneste i pinsa!

Mandag 1. juni - 2. pinsedag kl.12.00 inviterer Farsund og Lista misjonskirke til felles drive-in gudstjeneste ved hangaren ved Lista flyplass.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Husk ekstraordinært årsmøte onsdag 27.05.20

Husk årsmøte i morgen onsdag 27. mai.

Elevation Worship synger «Do It Again».

Gjenåpning av misjonskirka

Endelig kan vi begynne å samles igjen, og allerede nå på Søndag 24. mai kl. 19.00 inviteres det til bønn og lovsang igjen i Farsund Misjonskirke. Mai Britt og Svein Morten Havaas leder oss i lovsang. Appell ved Maria Morfjord. På grunn av restriksjoner i forbindelse med Koronapandemien, er det dessverre kun de 50 første…

Dette velsigner, ber og takker vi for i mai.

«The UK Blessing» av ulike lovsangsledere. Guds velsignelse kan vi også ta imot 17. mai-helgen.

Fagert er landet og arven!

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Video fra påskens bilrebus

Her er en liten video som oppsummerer bilrebusen som menigheten arrangerte i forlengelse av drive-in-gudstjenesten 1.påskedag.