Se hva pastoren vår oppfordrer oss til å be spesielt for i november.

I sin Månedshilsen lister pastor Maria Morfjord opp følgende bønneemner.

Vi ber for….

Skolelagene på ungdomsskolen og videregående.

Konfirmantene som er på leir nå (26.-28. okt).

De forskjellige gruppene i menigheten som har oppgaver ifm menighetsskolen. Husk spesielt nå at det skal utføres mange intervjuer både internt og eksternt.

Forfulgte kristne og organisasjonene som arbeider for dem.

Velsign byen vår Farsund for «når rettskafne velsigner, blir byen bygd opp» (Ordspr 11, 11).

50 års jubileumsfest i Misjonskirken. Jubileumsgudstjenesten. Inge Eikeland leder.

Inge taler på kveldsmøte

Søndag 20. oktober kl. 19.00 taler Inge Eikeland på kveldsmøte.

Trofast leder ble hedret

Jens Rudjord ble hedret for mange års trofast innsats i søndagsskolen på søndagens gudstjeneste.

Misjonsbasar fredag 16. november 2018.

Misjonsbasar

Arbeidet med årets misjonsbasar er allerede i gang.

Tidslinjen og bibel-leseplan

Vi har begynt forfra i Bibelen og går gjennom høydepunktene i kronologisk rekkefølge.

Les hva pastoren vår oppfordrer oss til å be spesielt for i oktober.

Målet!

Det er ganske sterkt når Arne Viste, som i disse dager risikerer to års fengsel fordi han har gitt arbeid til 70 ureturnerbare asylsøkere, snakker om målet med livet.

Watoto skapte liv i Misjonskirka

Lørdag 5. oktober hadde vi besøk av barnekoret Watoto fra Uganda, og det var en konsert fylt av store smil, dans, og lovsang med forbilledlig tilbedelse.