Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i juni og juli.

Vi ber for og velsigner…

Vi ber om at vi må bli fyllt med Den hellige ånds kraft og visdom.

Vi ber for Romania-teamet; 7 konfirmanter og 4 ledere er i Romania fra 17. – 24. juni

Vi ber for menighetens arbeid med de minste barna og at vi spesielt må nå ut til flere av dem.

Vi ber for høstens ungdomsarbeid i misjonskirka. Det blir nytt opplegg spesielt for 8.klasse med «ungdoms-alpha» og noen justeringer på Åpent Hus (som endrer navn til «Safari») og Connect.

Velsign byen vår Farsund for «når rettskafne velsigner, blir byen bygd opp» (Ordspr 11, 11).

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Kveldsmøte med Vokal

Førstkommende søndag 8. september kl. 19.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Watoto-konsert i Misjonskirken

Lørdag 5. oktober kl 17.00 blir det konsert med barnekoret Watoto fra Uganda.

Se hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i september.

Se bilder fra menighetsweekenden

En flott menighetsweekend er tilbakelagt. Her er bilder fra en vellykket helg.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Drevet av sult!

«Sulten får en arbeidskar til å slite, hungeren driver han fram.» Ordspråkene 16:26

Minneord etter Thoralf Nordbø

Dette er minneordet som pastor Maria Morfjord leste i Thoralf Nordbøs begravelse. Thoralf var menighetens grunnlegger og første pastor. Minneordet publiseres på nettsiden etter godkjennelse av familien.