Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i juni og juli.

Vi ber for og velsigner…

Vi ber om at vi må bli fyllt med Den hellige ånds kraft og visdom.

Vi ber for Romania-teamet; 7 konfirmanter og 4 ledere er i Romania fra 17. – 24. juni

Vi ber for menighetens arbeid med de minste barna og at vi spesielt må nå ut til flere av dem.

Vi ber for høstens ungdomsarbeid i misjonskirka. Det blir nytt opplegg spesielt for 8.klasse med «ungdoms-alpha» og noen justeringer på Åpent Hus (som endrer navn til «Safari») og Connect.

Velsign byen vår Farsund for «når rettskafne velsigner, blir byen bygd opp» (Ordspr 11, 11).

Penger

Sommergave

Selv om menigheten tar «sommerferie» på programmet, håper vi at du vil vi menigheten en økonomisk sommergave.

Søndag 23. juni

St. Hansaften er det møte kl. 18.00 i kapellet på Åpta Misjonssenter.

Kom Hellige Ånd!

Har du noen gang lurt på hvorfor pinsen er i pinsen? Vi har nettopp feiret pinse, så dette har jeg tenkt litt på.

Sommerfest 2016. Sandy og Stian Smit ledet.

Sommerfest i Laundal

Førstkommende søndag 16. juni er det menighetens sommerfest.

Pastoren ble feiret

Vår kjære pastor, Maria Morfjord, fyller 40 år mandag 27. mai. Det ble markert med kakefest og gaveoverrekkelse på søndagens gudstjeneste.