Se hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i september.

I sitt månedsbrev lister pastoren opp følgende bønneemner:

Vi ber for og velsigner…

«Se, dager skal komme, sier Herren Gud, da jeg sender sult i landet, ikke sult etter brød og ikke tørst etter vann, men etter å høre Herrens ord.» Amos 8:11

Be om at vi blir sultne etter Herrens ord – og – at vi får frimodighet til å møte andres sult med ord fra Gud i vår hverdag.

Be om at all aktivitet i kirka må være sunn og misjonal – ikke bare et program. At det må være disippelgjørende og nå ut til nye mennesker med de gode nyhetene.

Velsign byen vår Farsund for «når rettskafne velsigner, blir byen bygd opp». (Ordspråkene 11, 11).

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Kveldsmøte med Vokal

Førstkommende søndag 8. september kl. 19.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Watoto-konsert i Misjonskirken

Lørdag 5. oktober kl 17.00 blir det konsert med barnekoret Watoto fra Uganda.

Se bilder fra menighetsweekenden

En flott menighetsweekend er tilbakelagt. Her er bilder fra en vellykket helg.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Drevet av sult!

«Sulten får en arbeidskar til å slite, hungeren driver han fram.» Ordspråkene 16:26

Minneord etter Thoralf Nordbø

Dette er minneordet som pastor Maria Morfjord leste i Thoralf Nordbøs begravelse. Thoralf var menighetens grunnlegger og første pastor. Minneordet publiseres på nettsiden etter godkjennelse av familien.

Bli med på Søndagsskolens dag

Søndag 25. august kl. 11.00-14.00 samles alle søndagsskolene i kommunen til en stor happening i Listahallen i Vanse. Det er blitt en flott tradisjon at søndagsskolene starter opp sammen med en kjempefest i Listahallen.