Dette velsigner, ber og takker vi for i mai.

Takk Gud for landet vårt!

Be for lederne i kommunen vår. Be om styrke og visdom!

Be om økonomi og visdom til at menigheten kan vokse seg enda mer sunn og misjonal, drevet av Den hellige ånd.

Be for ungdommene som har eksamenstid nå, at de skal ha mot og disiplin på tross av omstendighetene.

Flere av «våre» ungdommer – som nå er unge voksne – skal gifte seg i sommer. Det er mange forventninger til bryllupsdagen som har møtt en vegg av korona-restriksjoner. Be for dem at dagen må bli så god som den kan bli – og velsign framtiden deres.

«Når rettskafne velsigner, blir byen bygd opp» (Ordspråkene 11, 11).

Felles drive-in-gudstjeneste i pinsa!

Mandag 1. juni - 2. pinsedag kl.12.00 inviterer Farsund og Lista misjonskirke til felles drive-in gudstjeneste ved hangaren ved Lista flyplass.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Husk ekstraordinært årsmøte onsdag 27.05.20

Husk årsmøte i morgen onsdag 27. mai.

Elevation Worship synger «Do It Again».

Gjenåpning av misjonskirka

Endelig kan vi begynne å samles igjen, og allerede nå på Søndag 24. mai kl. 19.00 inviteres det til bønn og lovsang igjen i Farsund Misjonskirke. Mai Britt og Svein Morten Havaas leder oss i lovsang. Appell ved Maria Morfjord. På grunn av restriksjoner i forbindelse med Koronapandemien, er det dessverre kun de 50 første…

«The UK Blessing» av ulike lovsangsledere. Guds velsignelse kan vi også ta imot 17. mai-helgen.

Fagert er landet og arven!

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Video fra påskens bilrebus

Her er en liten video som oppsummerer bilrebusen som menigheten arrangerte i forlengelse av drive-in-gudstjenesten 1.påskedag.

Maler. Maling. Malerjobb. Dugnad.

Vårens dugnad

Kjære menighet! Det er tid for dugnad!