Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å takke og be for i november/ desember.

Vi takker og ber for…

Vi ber for dem som er syke og har det vanskelig. Takk og velsign dem i kommunen som jobber hardt nå.

Vi ber for misjonsarbeidet i Colombia, Kongo og Romania spesielt. Utfordringene er store.

Be for prosessen rundt å finne en barne- og ungdomspastor til menigheten.

Velsign byen – for når rettskafne velsigner blir byen bygd opp (Ordspr 11:11). Be om at mennesker i Farsund kommune skal bli kjent med Jesus.

Takk for Guds uendelige trofasthet!

Stemningsfull adventsvandring

Søndagens adventsvandring på Varbak ble stemningsfull og innholdsrik - for store og små.

Advent med Viggo – første episode

Hver søndag i advent i år legger Misjonskirken Ung ut en splitter ny episode av en ny adventsserie med Viggo Klausen, som vi kjenner godt fra flere besøk i menigheten. Her er første episode.

Helene Bøksle fremfører adventssangen «Tenn lys».

Advent i Farsund Misjonskirke

Planene for samlinger i adventen 2020 er klare! Hjertelig velkommen!

Digitalt fellesskap på Alle sammen-møte

Søndagens Alle sammen-gudstjeneste var historisk og kreativ. For aller første gang ble det forsøkt digital gudstjeneste via et nettmøteprogram.

Sørlandskirken fremfører «Jeg vil gi deg o Herre min lovsang».

Alle sammen zoom-samling

På grunn av dagens situasjon så kan vi ennå ikke ha fysisk gudstjeneste sammen kommende søndag. Derfor vil det bli en digital alle sammen gudstjeneste med zoom istedenfor.

Ansgar Gospel Choir ft. Rebecca Hamnes Johansen fremfører «How Great Thou Art».